Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera arabiska i Kairo, Egypten

Lär dig arabiska i Kairo
Lär dig arabiska i Kairo

Kairo
Söker du efter arabiska språkskolor i Kairo? Studerar du på vår skola kommer du att befinna dig i den fascinerande huvudstaden bara 10 kilometer från några av de mest berömda monumenten i världen. Här finns sfinxen som är ett av världens sju underverk samt de fantastiska pyramiderna i Giza. Kairo i sig självt är en färggrann stad fylld av liv och rörelse! Här finns spännande bazaarer och marknader där du kan använda arabiskan du lär dig under kursen. Läser du arabiska språkkurser i Kairo kommer du också få tillfälle att se någon av alla de festivaler som hålls i staden under året. I februari firas Nitaq Arts Festival, i oktober the Pharaoh’s Rally och i december hålls Kairos internationella filmfestival.

Fördelen med att välja vår skola för att studera arabiska i Kairo är att vi kan erbjuda kurser i två av arabiskans vanligaste former: modern standardarabiska och den talade arabiskan. Modern standardarabiska används i tidningar och media runt om i Mellanöstern och förstås av de flesta utbildade arabiskttalande. Egyptisk talspråksarabiska är den talade variant av arabiskan som förstås av flest och den används i dagligt liv och tal. Om du vill finns det möjlighet att på vår skola kombinera studier i modern standardarabiska och talad arabiska.

Kurser i arabiska i Kairo, Egypten
Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Kairo
 Kurser i arabiska

  Egypten
     Kairo

  Förenade Arabemiraten
    Dubai

  Marocko
    Rabat


  Tillbaka till Studera arabiska
Studenter på vår skola i Kairo, Egypten
Studenter på vår skola i Kairo, Egypten

  Vår skola i Kairo, Egypten

Skolkafeterian
Skolkafeterian
Vår skola har över 30 års erfarenhet av att lära ut arabiska språkkurser i Kairo och alla våra lärare är kvalificerade lärare som har arabiska som modersmål. Vår språkskola i Kairo är utrustad med 14 luftkonditionerade klassrum, bibliotek, studiecentrum och en studentkafeteria med billig mat och dryck. Som student på skolan har du under dagen också tillgång till Internet.

Skolan ligger i ett tryggt bostadsområde i närheten av Kairos centrum. En klass består vanligtvis bara av 8 studenter (max 16 st) vilket gör att du kan få all den uppmärksamhet du behöver för dina studier.

Våra studenter på utflykt
Våra studenter på utflykt

Att studera arabiska i Kairo på vår språkskola innebär att du kommer ha lektioner från måndag till torsdag, vilket betyder att du har fredag, lördag och söndag över för utflykter runt om i staden eller i trakterna runtomkring. Om du vill kan du följa med på någon av de kulturprogram som skolan arrangerar till bland annat pyramiderna, Favoum samt de koptiska och islamiska delarna av Kairo. Under din språkresa får också tillfälle att hänga med på en tur till Alexandria!

Våra arabiska språkkurser i Kairo erbjuder en rad olika alternativ för dina språkstudier. Du kan välja mellan egyptisk vardagsarabiska eller kursen i talad arabiska, för den som vill finns också möjligheten att kombinera de två. Förutom språkkurserna kan du välja ett antal spännande specialkurser som exempelvis kalligrafi (att lära sig skriva de arabiska tecknen), uttal, arabiska i media, guidat skrivande och konversation samt en-till-en lektioner.

Boendealternativen för studenter som väljer att studera arabiska i Kairo är många. Stannar du längre än fyra veckor finns möjligheten att bo på skolans bekväma campus alldeles bredvid skolan. Detta boende är väldigt populärt så vill du ha en plats ska du boka så snabbt som möjligt. Ett annat alternativ för dig som stannar lite längre är att dela lägenhet med andra studenter från skolan. Du kan då få bo de första nätterna på hotell medan skolan hjälper dig hitta en lämplig lägenhet. Studenter som stannar enbart några veckor bor vanligtvis i bekväma hotell i centrum som skolan rekommenderat.

Vill du ha mer information om olika boendealternativ under din språkresa, kontakta oss gärna.

Är detta ditt första besök till Kairo rekommenderar vi att du använder skolans transferservice, vi kan då hämta upp dig vid flygplatsen när du kommer till Kairo för din språkresa.

  Att läsa arabiska i Kairo, användbar information

Om du ska plugga arabiska i Kairo och vill lära dig mer om Egypten innan du åker iväg, kan du besöka svenska generalkonsulatets webbsida.

Nyfiken på pyramiderna? Wikipedia har en webbsida där du kan läsa mer om dessa fantastiska monument. Wikipedia, pyramiderna i Giza.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages