Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Arabisk kurs i Dubai, Förenade Arabemiraten

Lär dig arabiska i Dubai
Lär dig arabiska i Dubai

Dubai
Läs en arabisk språkkurs i Dubai och du får en oförglömlig uppplevelse! Detta är en verkligt dynamisk stad, med shoppingcentrer, barer och ofattbart höga skyskrapor och lyxhotell som tycks dyka upp från den ena dagen till nästa. Dubai är ett paradis för dig som vill shoppa, med shoppingcenter som små städer, och livliga ‘souks’ (basarer), där du kan få användning för dina kunskaper i det arabiska språket för att förhandla dig till ett riktigt bra pris! Det är också en fantastisk plats för att avkoppling; du kan värma dig på Jumeirahstranden med den berömda silhuetten av arabiska hotell mot havet, följa med på en kameltur bland dramatiska sanddynor eller uppleva en middagskryssning med en traditionell ‘dhow’ (segelbåt).

Du har mölighet att prova på mat från en rad olika kulturer medan du lär dig arabiska i Dubai, däribland maroccansk, mexicansk, turkisk och thailändsk mat. Dubai erbjuder allt du kan önska dig: fantastiska möjligheter till dykning, majestätiska moskéer, bländande nattklubbar, utmärkta golfkurser och till med en inomhus skidanläggning!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Dubai
 Studera arabiska

  Förenade Arabemiraten
     Dubai

  Egypten
    Kairo

  Marocko
    Rabat


  Tillbaka till Studera arabiska

  Din arabiska språkkurs i Dubai

Förbättra din arabiska på nolltid genom att bo och studera hemma hos din lärare! Inte bara får du din lärares odelade uppmärksamhet under lektionstid , du kan dessutom fortsätta öva arabiska efter lektionens slut. Välj mellan 10, 15, 20, 25 eller till och med 30 timmars privatlektioner i arabiska per vecka, beroende på hur fort du vill avancera och hur pass intensiv kurs du önskar.

Vår skola kommer att matcha dig med en lärare som har liknande bakgrund och intressen som du själv, med boende nära centrum av Dubai.

Fördjupa dig i regionens historia och livsstil med vår kurs Arabiska & Kultur! Kursen omfattar 10 timmars lektioner, alla inträdesavgifter och transport inkluderat. Du kommer att besöka museet i Dubai och den bländande Guldmarknaden, färdas längs Dubaiviken med en traditionell abrabåt och följa med på en ökensafari.

Gå vår skolas kurs Arabiska & Skidåkning och upplev höga branter på denna oväntade plats! Ski Dubai är en fantastisk inomhus skidanläggning, bara några minuter från de soliga stränderna. På denna kurs, får du 10 lektioner i arabiska och tre skidåkningspass varje vecka, med transport till och från Ski Dubai.


Boende

Vår skolas välkvalificerade och professionella lärare är även mycket väkomnande och trevliga värdar, och lagar tre mål mat om dagen åt dig. Boende med eget rum och badrum finns tillgängligt vid begäran, liksom högstandardboende, med mycket god kvalitet.

Aktiviteter

Vi vill att du ska ha så trevligt som möjligt medan du lär dig arabiska i Dubai. Därför organiserar vår skola fritidsakiviteter, vilka också hjälper dig att förbattra dina språkkunskaper.

Hur du tar dig dit

Om du vill, kan skolan ordna så att din lärare eller en privat chaufför hämtar dig på flyplatsen i Dubai, Abu Dhabi eller Sharjah. Denna service medför dock en extra kostnad.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages