Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Engelska språkkurser i Perth, Australien!

Studenter från vår skola
Studenter från vår skola

Perth

Upplev en annorlunda sida av Australien med en språkkurs i engelska i Perth. Detta är en livlig modern storstad som kantas av vackra stränder vid ena sidan och de vilda landskapen i utkanten vid den andra. Det är hundratals kilometer till de andra australiensiska storstäderna så det soliga Perth har utvecklat en alldeles egen karaktär. Detta är en underbart vänlig stad och en oerhört trevlig plats för att studera engelska. Dessutom har vår skola ett eget studentbonde och en swimming pool!

Du kommer att ständigt att hitta nya saker att se och göra efter dina lektioner i engelska i Perth. Surfa i den indiska oceanen; beundra aboriginernas konstverk vid Art Gallery of Western Australia; eller prova scuba diving bland korallreven vid Rottnest Island. När dagen börjar gå mot kväll kan du se solen över den magnifika Kings Park, eller koppla av med ett glas lokalt vin.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Perth
 Kurser i engelska

  Australien
    Brisbane
     Perth
    Sydney

  England
    Bournemouth
    Brighton Alternativ 2
    Cambridge
    London
    Oxford

  USA
    Boston
    Los Angeles

  Irland
    Dublin

  Kanada
    Montreal
    Toronto
    Vancouver

  Malta
    Gozo
    St Julian's


  Tillbaka till Studera engelska
Engelsklektioner vid vår skola i Perth
Engelsklektioner vid vår skola i Perth

  Vår skola i Perth, Australien

Studenter som spelar beach volleyball
Studenter som spelar beach volleyball
Vår skola har två center; det ena i ett attraktivt område i närheten av centrala Perth och det andra vid stranden av den näraliggande staden Fremantle. Båda dessa center har luftkonditionerade klassrum, datorrum, cafeteria och grönskande trädgårdar där studenterna kan koppla av efter lektionerna. Båda skolorna har fri Internettillgång samt te och kaffe till självservering. Vår skola i centrala Perth har dessutom ett eget studenthem och en swimming pool!

Kurser

Standardkursen i engelska i Perth är vår skolas mest populära program. Det består av 29 engelsklektioner i veckan i grupper med samma nivå. Programmet omfattar alla huvudsakliga aspekter av språket från läsning och skrivning till talfärdighet och hörförståelse. Grammatik och ordförråd lärs ut i ett sammanhang där du kan relatera till det du dig.

Vår skolas treveckorskurs ‘engelska plus’ är också mycket populär. Andra kurser vid vår skola är examinationsförberedande kurser, affärsengelska och privatlektioner i engelska. Du är välkommen att kontakta oss för ytterligare information om dessa kurser.

Skolans studentboende med simbassäng
Skolans studentboende med simbassäng

Boende

Välj mellan skolans studenboende med utmärkta bekvämligheter och boende hos en vänlig lokal famlij. Skolan i centrala Perth har sitt eget studentboende vid skolområdet med egen simbassäng, barbecueområde, ett mindre bibliotek, ett TV-rum och tvättrum. Skolan erbjuder boende i enkelrum, dubbelrum, trebäddsrum och fyrbäddsrum med tillgång till gemensamma badrum och kök. Skolans studentboende är inte bara mycket bekvämt utan ger dig även chansen attt träffa andra studenter!

Fördelen med boende i värdfamilj att du hamnar i en engelskspråkig miljö vilket uppmuntrar dig till att förbättra dina språkkunskaper. Din värdfamilj ger dig två mål om dagen i veckan och tre måltider om dagen under helgen. Alla värdfamiljer bor inom 40 min från skolan med allmänna transporter.

Aktiviteter

Deltag i vår skolans varierade aktivitetsprogram så kan du vara säker att få en trevlig upplevelse när du läser engelska i Perth! Skolan erbjuder aktivieter som strandutflykter, besök till muséer, vinprovning, middagar med klasskamrater, sporter och mycket mer! En del aktiviteter är inkluderade i kostnaden för din engelska språkkurs i Perth, medan andra medför en extra kostnad. Aktivitetsprogrammet följer Perths kulturella kalender, med många trevliga evenemang!

Ankomst i Perth

Perth Airport är den främsta flygplatsen i staden. För en extra kostnad, kan vår skola arangera hämtning från flygplatsen vid din ankomst och åka med dig direkt till ditt boende.

Om du har några frågor angående våra engelska språkkurser, eller om Perth är du välkommen att kontakta oss.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages