Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Engelska språkkurser i Sydney, Australien

Studenter från vår skola i Sydney
Studenter från vår skola i Sydney

Sydney

Med en engelsk språkkurs i Sydney blir du introducerad till en av världens mest intressanta städer! Som en av de största städerna i Australien, har Sydney ett fantastiskt utbud av kulturella attraktioner och nattklubbar samt ett kök av världklass. Dessutom har Sydney ett stort antal stränder, bland annat den berömda Bondi Beach och stranden där surfingen i Australien har sitt ursprung – Freshwater Beach.

Något av det första man lägger märke till är den hänförande utsikten över hamnen, med bron Sydney Harbour Bridge vid det ikonlika operahuset i Sydney. På södra sidan om bron finns The Rocks, ett historiskt område, berömt för sin färgstarka marknad, sina traditionella pubar och sofistikerade restauranger. Strax utanför staden finns underbara nationalparker, vilket gör bilden av Sydney komplett; denna stad har verkligen allt!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Sydney
 Kurser i engelska

  Australien
    Brisbane
    Perth
     Sydney

  England
    Bournemouth
    Brighton Alternativ 2
    Cambridge
    London
    Oxford

  USA
    Boston
    Los Angeles

  Irland
    Dublin

  Kanada
    Montreal
    Toronto
    Vancouver

  Malta
    Gozo
    St Julian's


  Tillbaka till Studera engelska
Studenter på stranden!
Studenter på stranden!

  Vår skola i Sydney, Australien

Inuti vår skola
Inuti vår skola
Vår engelska språkskola finns i det trevliga bostadsområdet Surry Hills, med affärer, kaféer, allmänna kommunikationer och flera av Sydneys bästa sevärdigheter i närheten. Du studerar i stora, ljusa klassrum, samtliga välförsedda och med audiovisuell utrustning. Efter lektionen kan du finslipa din engelska i språklaboratoriet, använda Internet i datorrummet eller umgås med dina klasskamrater i studenternas gemensamma samlingsrum.

Kurser

Lär dig engelska i Sydney i din egen takt! Vår skola erbjuder kurser med gruppundervisning med 15, 20 eller 25 engelsklektioner i veckan. Varje program omfattar muntlig språkfärdighet, hörförståelse, skrivning och grammatik, så att du därigenom förbättrar din allmänna nivå i engelska.

Om du vill spara tid för sightseeing, kan du välja 15 eller 20 lektioner i veckan, eller en intensivkurs om du vill lära dig språket väldigt snabbt.

Att arbeta med personer som har språket som modersmål är det mest effektiva sättet att lära sig ett språk. Vår skola erbjuder arbetspraktik inom australiensiska företag, vilket ger dig möjlighet att förbättra din engelska i vardagliga situationer.

Om du letar efter ett program med inriktning mot affärverksamhet i Australien och den bredare engelsktalande världen, är vår skolas kurs i affärsengelska idealisk! Kursen som varar fem veckor behandlar ämnen som affärskommunikation, management, förhandling, försäljning, marknadföring, kundservice och att skapa nätverk.

För studenter som vill ansöka till ett engelskt universitet eller högskola, kommer kursen i akademisk engelska att höja språkkunskaperna till den nivå som krävs. Ett utmärkt sätt att förbättra din engelska är genom att ta en examen i språket. Två mycket populära och välrespekterade examina är Cambridge Exam och IELTS, för vilka du kan förbereda dig med vår skolas speciella examinationsförberedande kurser.

Du är välkommen att kontakta oss för vidare information om våra engelska språkkurser i Sydney, eller vid någon av våra andra kursorter.

Studenter på takterrassen
Studenter på takterrassen

Boende

Bo med lokala invånare för att få en sann smak av den australiensiska livvstilen! Vår skola kan arrangera boende hos en värdfamilj, antingen med endast rum eller med två måltider per dag. Din familj kommer snart att få dig att känna dig välkommen och hjälpa dig att öva engelska.

Ett annat alternativ är boende i studentbostad, där du delar badrum och kök med andra studenter från skolan. Detta är ett utmärkt sätt att träffa nya människor och få många vänner!

Aktiviteter

Det är viktigt för oss att du har så trevligt som möligt under din engelska språkkurs i Sydney, så vår skola arrangerar ett spännande program med aktiviteter efter lektionerna och under helger. Du kan träna olika sporter, se det otroliga Sydney Aquarium, koppla av under yogapass och uppleva den hänförande utsikten från Sydney Tower. Under helgutflyker kan du resa till den australiensiska huvudstaden, Canberra; vinregionen Hunter Valley; de magnifika Blå bergen; och Port Stephens, där du kan titta på delfiner!

Hur du tar dig dit

Sydney Airport tar emot flyg från hela världen. Vår skola erbjuder transport (enkel- eller retur) från flygplatsen till en extra kostnad.

Kontakta oss om du har några frågor angående våra engelska språkkurser – vi hjälper dig gärna!

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages