Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres

Lär dig engelska i England!

Lär dig engelska i England
Lär dig engelska i England

England

England är ett litet land fullt av oförglömliga sevärdigheter! Om du lär dig engelska i England, får du inte bara studera språket i dess renaste form, du kommer också att upptäcka ett otroligt varierat land. Landskapet skiftar ständigt från charmiga landsortsbyar till livliga, dynamiska städer

Tack vare dess kompakta natur, är England fantastiskt lätt att upptäcka. Här finns mer historia än på de flesta andra platser på jorden, särkilt vid det urgamla och mystiska Stonehenge, det majestiska Westminster Abbey och det medeltida Warwick Castle, för att nämna bara ett några få! Du kan gå i William Shakespeares fotspår i det vackra Stratford-upon-Avon, eller se ett av hans skådespel i Shakespeare’s Globe Theatre vid Temsens strandkant.

Många av Englands mest välkända sevärdigheter finns i den brusande huvustaden, London, där en av våra engelska språkskolor är belägen. Det erbjuder ett överflöd av kulturer, en fascinerande historia, ett fantastiska nattklubbar, ett förfinat kök och mycket annat, det är ett av de mest populära turistmålen i världen. Oavsett hur länge du studerar engelska i England, kan London ständigt bjuda på nya överraskningar!

Två av de mest karaktäristiska engelska städerna är Oxford och Cambridge, där vi har två andra skolor. Dess universitetsstäder, internationellt kända som anrika lärosäten, har båda välsignats med en fantastisk arkitektur.

För att se en annorlunda sida av England, läs engelska vid vår skola i Bournemouth, med flera kilometers gyllene sandstrand. Här kan du även uppleva det energiska utelivet tack vare stadens stora andel studenter.

För ytterligare information om någon av våra engelska språkskolor, tveka inte att kontakta oss.

Engelska språkkurser i England
 Engelska kurser

  England
    Bournemouth
    Brighton Alternativ 2
    Cambridge
    London
    Oxford

  Irland
    Dublin

  Kanada
    Montreal
    Toronto
    Vancouver

  Malta
    Gozo
    St Julian's

  USA
    Boston
    Los Angeles

  Australien
    Brisbane
    Perth
    Sydney


  Tillbaka till Studera engelska

  Vår engelska språkskolor i England  

  Engelska språkkurser i England  

 Standardkurs
  Med denna kurs kommer du att öva muntlig språkfärdighet, hörförståelse, läsning och skriftlig språkfärdighet samt engelsk grammatik. Du får undervisning av våra erfarna lärare med engelska som modersmål, tillsammans med andra studenter på samma nivå, oftast med 20 lektioner i veckan. Särskild uppmärksamhet ägnas åt att tala och lyssna, så du kommer att öva muntlig kommunikation från första början under din engelska språkkurs i England!
 Intensivkurs
  En intensivkurs med gruppundervisning täcker samma grundläggande färdigheter som standardkursen och är idealisk om du vill göra ännu snabbare framsteg i engelska. Med detta program, som vanligtvis består av 25 eller 30 lektioner i engelska per vecka, kan du vara säker på att förbättra din språkfärgdighet dramatiskt!
 Halvintensiv kurs
  Om du föredrar att gå på sightseeing medan du lär dig engelska i England, läs en halvintensiv engelskkurs i London. Du kan välja att läsa dina 15 lektioner per vecka under förmiddagar eller eftermiddagar, så att du har resten av dagen ledig till att upptäcka staden där du befinner dig!
 Privatlektioner
  Om du lär dig engelska med enskild undervisning kan våra kunniga lärare anpassa undervisningen så att det passar dina önskemål. De kommer att kunna hjälpa dig att snabbt komma förbi alla problem du kan ha med språket, så att du snabbt talar engelska med bra självförtroende. Dessutom kan du själv bestämma vad du vill lära dig och när!
 Kvällskurs
  Vår engelska språkskola i London erbjuder en kvällskurs med 6 lektioner per vecka. Lektionerna sker mellan 18:10 och 20:00 på måndagar, tisdagar och torsdagar, vilket är perfekt om du arbetar i London, eller om du vill upptäcka staden under dagen.
 ”Akademiskt År” kurs
  Om du vill studera engelska under en längre period, kanske du skulle vara intresserad av våra ”Akademiskt År” program vilka erbjuder lektioner i engelska till ett reducerat pris. Du förbättrar din engelska mer än du någonsin kunnat föreställa dig och du kommer också att lära känna det riktiga England!

Var god kontakta oss för mer information om dessa kurser – vi hjälper dig gärna!

  Engelska språkskolor  

 England
   Bournemouth
   Brighton Alternativ 2
   Cambridge
   London
   Oxford

 Kanada
   Montreal
   Toronto
   Vancouver

 USA
   Boston
   Los Angeles

 Irland
   Dublin

 Malta
   Gozo
   St Julian's

 Australien
   Brisbane
   Perth
   Sydney

 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages