Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Engelska språkkurser i Oxford, England

Vår skola i Oxford
Vår skola i Oxford

Oxford

Läs en av våra engelska språkkurser i Oxford – staden med Englands mest berömda universitet! Denna magnifika stad är ett berömt lärosäte sedan flera århundraden, så det finns ingen bättre plats att lära sig engelska! Oxford flödar av historia och har välsignats med fantastisk arkitektur. Två av de största byggnaderna i ”the City of Dreaming Spires” är det atmosfäriska Christ Church college och det säregna Radcliffe Camera”. Charmiga promenadstråk leder dig till eleganta affärer, lyxiga restauranger och historiska pubar.

Tack vare sina många studenter, har Oxford ett spännande kulturutbud. Vare sig du tycker om teater, konst eller att upptäcka nya rockband, kommer du inte att bli besviken i Oxford! Om du vill ta det lite lugnare, har staden massor av parker, och du kan även utforska den vackra landsbygden runt Oxfordshire. Alldeles i norr ligger det dramatiska Blenheim Palace, där Sir Winston Churchill föddes. Du kan även besöka någon av de oändliga sevärdigheterna i London, som är mindre än en timme bort!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Oxford
 Kurser i engelska

  England
    Bournemouth
    Brighton Alternativ 2
    Cambridge
    London
     Oxford

  Irland
    Dublin

  Kanada
    Montreal
    Toronto
    Vancouver

  Malta
    Gozo
    St Julian's

  USA
    Boston
    Los Angeles

  Australien
    Brisbane
    Perth
    Sydney


  Tillbaka till Studera engelska
Engelsklektioner på vår skola
Engelsklektioner på vår skola

  Vår skola i Oxford, England

Datorrummet
Datorrummet
Skolan finns i en vacker, historisk byggnad, nära Oxfords universitet och endast en kort promenad från själva hjärtat av staden. Bakom skolan finns en lugn trädgård och ett utomhusområde – en perfekt plats för att koppla av tillsammans med andra studenter efter lektionerna! Skolan har utmärkta bekvämligheter, bland dessa en mindre dyr restaurang; ett välutrustat datorrum med fri Internettillgång; bibliotek och ett gemensamt rum för studenter. Det bästa av allt är att skolan har en mycket vänlig, välkomnande atmosfär, så du kommer snart att känna dig hemma!

Kurser

Alla vår skolas erfarna lärare har engelska som modersmål. De har även gott om tålamod och entusiasm, så du kommer att få bästa tänkbara undervisning om du lär dig engelska i Oxford med oss!

Vår skolas standardkurs består av 20 lektioner i engelska per vecka vilket ger dig massor av tid att lära dig nya ord och resten av dagen att praktisera det utanför klassrummet! Inte bara kommer din engelska snabbt att förbättras, du får dessutom chansen att verkligen upptäcka Oxford och England. Om du vill göra ännu snabbare framsteg erbjuder intensivkursen 30 lektioner per vecka.

Du kan läsa antingen 20 eller 30 engelska språklektioner per vecka, till ett reducerat pris, med en ”Akademiskt År ” kurs i engelska i Oxford. Dessa program ges under 22 till 33 veckor, varefter du kommer att tala språket med fullständigt självförtroende!

Det snabbaste sättet att lära sig engelska är utan tvekan genom att ta privatlektioner. Vår skolas kunniga lärare kan ägna sin tid helt åt att hjälpa dig att förbättra din engelska. Du kommer snabbt att komma över alla problem du har med språket och du får studera ämnen som intresserar dig. Du kan även läsa en kombinerad kurs med både grupplektioner och individuell undervisning, där du har möjlighet att förstärka de språkkunskaper du fått under gruppundervisningen.

Vår skola arrangerar en rad olika program med specialinriktning, däribland affärsengelska, engelska för jurister och medicinsk engelska. Därutöver kan vi även erbjuda kurser med examinationsförberedelse inför ”Cambridge examen”, ”IELTS examen” och ”TOEFL examen”.

Studenter i cafeterian
Studenter i cafeterian

Boende

För en fullständig fördjupning i det engelska språket och den engelska kulturen, rekommenderar vi dig att bo med en lokal värdfamilj medan du studerar engelska i Oxford. De kommer inte bara att ge dig hemlagade måltider, utan även möjlighet att öva din engelska hela tiden! Från måndag till fredag äter du frukost och middag med din familj, medan du får tre mål om dagen under helger. Det finns även möjlighet att bo i en exekutiv värdfamilj, där du få ditt eget badrum.

Det är viktigt för oss att du har trevligt under din tid i England. Därför är skolan mycket noggrann vid valet av värdfamiljer, och kontrollerar regelbundet deras boende. Bara de vänligaste värdfamiljerna väljs ut, vilket garanterar dig ett varmt välkomnande i Oxford!

Aktiviteter

Varje vecka ordnar vår skola ett nytt program av sociala aktiviteter som du kan delta i under din fritid. Vare sig du vill upptäcka Oxford under en guidad tur, dricka English cream tea, eller lära känna andra studenter vid ett skoldisko, kommer du garanterat att ha mycket trevligt! Under helgerna planeras utflykter, ofta till resmål som London, den historiska staden Bath, Stonehenge och det vackra Stratford-upon-Avon, för att nämna bara ett fåtal!

Hur du tar dig dit

Transport från flygplatsen i Heathrow och Gatwick kan ordnas vid begäran. Var god observera att denna service medför en extra kostnad.

Var god kontakta oss om du har några frågor om att studera engelska i Oxford. Många av våra vänliga språkreserådgivare har besökt Oxford och berättar gärna mer om staden och vår engelska språkskola där.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages