Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Engelska språkkurser i Dublin, Irland!

Studenter på skolans uteplats
Studenter på skolans uteplats

Dublin

Du kommer att mötas av vänliga ansikten överallt i denna stad av musiker och ändlöst nattliv. The Guinness Storehouse, där den berömda drycken tillverkas, är ett populärt mål för turister, och erbjuder provsmakning samt fantastiska vyer över Dublin. Härifrån kan du se den glittrande floden Liffey, som vindlar sig fram bland Dublins shoppinggator och vackra kyrkor.

Se gaelisk fotboll eller Hurling vid Croke Park stadium, eller besök Dublin Writers Museum. Dublin och dess omgivning har massor av intressant historia, bland annat finns den 5000-åriga gångriften Newgrange i närheten. De imponerande slotten Trim och Malahide finns precis norr om staden och är väl värda ett besök. Malahide har också fantastiska stränder, vilket är perfekt när du vill koppla av efter dina engelsklektioner.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Dublin
 Engelska språkkurser

  Irland
     Dublin

  England
    Bournemouth
    Brighton Alternativ 2
    Cambridge
    London
    Oxford

  Kanada
    Montreal
    Toronto
    Vancouver

  Malta
    Gozo
    St Julian's

  USA
    Boston
    Los Angeles

  Australien
    Brisbane
    Perth
    Sydney


  Tillbaka till Studera engelska
Floden Liffey
Floden Liffey

  Vår skola i Dublin, Irland

Studenter som slappnar av mellan lektionerna
Studenter som slappnar av
mellan lektionerna
Skolan finns i södra Dublin, i en gammal viktoriansk byggnad med egen trädgård. Skolbyggnaden har utsikt mot det trevliga parklandskapet och här finns 25 ljusa och bekväma klassrum, två språklaboratorier; mer än 20 datorrum med gratis Internettillgång; en cafeteria; ett välfyllt bibliotek; ett studierum och en gemensamt samlingsrum för studenter. Om du tar med en egen laptop, har du även fri Internetuppkoppling, helt gratis!

Kurser

Vår standardkurs i engelska i Dublin täcker alla aspekter av språket: talfärdighet , hörförståelse, läsning, skrivning och grammatik. Denna kurs består av 20 engelsklektioner i veckan mellan 09.00 - 13.15, måndag till fredag, så du kan ägna eftermiddagar och helger åt att lära känna Dublin! Om du vill ha extra tid för att förbättra din muntliga språkfärdighet och ditt uttal är intensivkursen perfekt. Denna omfattar 20 vanliga språklektioner varje vecka och 6 konversationslektioner med max 8 studenter per grupp.

Om du vill läsa en kurs som är helt skräddarsydd efter dina önskemål kan du välja privatlektioner när du studerar engelska i Dublin. Du och din lärare kommer själva överens om kursinnehåll och schema, så detta är ett väligt flexibelt alternativ. Du kan även välja en kombinerad kurs med både grupplektioner och privatlektioner i engelska. Vid individuella lektioner kan din lärare ägna all tid åt att hjälpa dig att höja din nivå i engelska, så ju mer lektioner du tar desto större framsteg kommer du att göra!

Vår skolas kurs i affärsengelska inkluderar 6 lektioner varje vecka med max 6 studenter per klass. Dessa lektioner fokuserar på engelska affärstermer och affärsutövande, medan de återstående 20 lektionerna per vecka består av allmän engelska. Programmet med affärsengelska är ett utmärkt sätt att få bättre förståelse för den engelsktalande affärsvärlden!

Det finns dessutom ytterligare kurser med specialinriktning vid vår engelska språkskola; bland dessa kan nämnas Cambridge Examinationsförberedande kurs, engelska för grundskolelärare och engelska för högstadielärare. Oavsett vad du har för önskemål är vi säkra på att vi har den rätta kursen för dig!

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information om någon av våra kurser i engelska - vi hjälper dig gärna!

Värdfamiljsboende
Värdfamiljsboende

Boende

Upplev den irländska gästfriheten och vänligheten – bo med en lokal värdfamilj! Vid vår skola är man mycket noggrann vid valet av värdfamiljer, så att du ska få så mycket som möjligt ut av din engelska språkkurs på Irland. Vid boende i värdfamilj ingår två måltider per dag, och om du bor hos en exekutiv värd kan du få eget badrum. Om du bor i en engelsktalande miljö kommer dina språkkunskaper snabbt att förbättras!

Du kan även bo tillsammans med andra studenter med sjävhushåll i studentboende eller studentkorridor. Vår skolas studentboende finns i förorten Stillorgan utanför Dublin, 30 minuter från stadscentret. Studentboendet har ett fullt utrustad kök, delat badrum och tvättstuga, två stora gemensamma rum, gratis Wi-Fi uppkoppling, ett studierum och städservice dagligen.

För en något högre boendestandard och undervisning på skolområdet, välj vårt universitetsboende som är öppet mellan juli och augusti. Det finns strax utanför stadscentret, nära kanalen, bland det vackra trädgårdarna. De delade köken är välförsedda och det finns tvättmaskin på skolområdet samt en stor restaurang. Varje lägenhet har två sovrum (de flesta dubbelrum), två badrum och ett gemensamt samlingsrum för studenter med satellit-TV. Det finns en del enkelrum tillgängliga med det är alltid är alltid hög efterfrågan på dessa, så boka tidigt om du vill ha ett enkelrum!

Aktiviteter

Upplev det bästa av Irland med vår skolas varierade aktivitetsprogram! Typiska aktiviteter är guidade turer i Dublin och Dublin Castle, utflykter till the National Museum och engelska filmkvällar. Aktiviteter som dessa ger dig chansen att träffa dina medstudenter och öva engelska utanför klassrummet!

Vår skola organiserar frivilliga utflykter under helger, men dessa är inte inkluderade i kostnaden för din engelska språkkurs i Dublin. Besök de vackra trädgårdarna i Powerscourt; vandra i samma spår som påven vid klostret i Clonmacnoise, eller smaka traditionell irländsk whisky.

Om du vill resa längre bort och se den underbart vackra naturen på västra Irland, erbjuder vi även tvådagarsutflykter. En av resorna går till den spännande staden Galway och de fascinerande Aranöarna, den andra till det historiska Bunrattyslottet och de otroliga Cliffs of Moher.

Hur du tar dig dit

Till Dublin Airport ankommer flyg från hela världen. Om du vill kan vår skola hämta dig vid flygplatsen när du är framme, så att du reser direkt till ditt boende. Denna service medför dock en extra kostnad.

Vår skola erbjuder också kurser för studenter mellan 12-17 år i Dublin. Du är välkommen att kontakta oss med alla dina frågor om att studera engelska i Dublin.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages