Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Engelska språkkurser i Toronto, Kanada

Toronto
Toronto

Toronto

Läs en engelsk språkkurs i Toronto, en otroligt modern och varierad stad, med ett dramatiskt läge! Kanadas största stad finns vid den perfekta blå Ontariosjön, med utiskt över de berömda Niagarafallen och den amerikanska gränsen. Från CN Tower har du storslagna panoraman över stadens skyskrapor, dess överflödande gröna ytor och imponerande sportsstadium. Åskådarsporter är mycket populära här så följ med till en ishockey- eller ett basebollmatch för att se vad de lokala invånarna brinner för!

Toronto är en av de mest mångskiftande platserna på jorden, med ett kök som avspeglar dess blandning av kulturer. Little Italy, Koreatown, Greektown, Little India och Chinatown har alla oräkneliga matställen för mellanmål efter lektionerna eller finare maträtter. Det är denna mångfald som givit staden dess stora utbud av konst, ett fullspäckat kulturellt program och färgstarka marknader som Kensington Market. Toronto är ett paradis för shopping, och erbjuder ett fantastiskt utbud av butiker, och massiva shoppingcenter. Du kommer att ha ett överflöd av saker att se och göra efter dina engelsklektioner i Toronto!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Toronto
 Kurser i engelska

  Kanada
    Montreal
     Toronto
    Vancouver

  England
    Bournemouth
    Brighton Alternativ 2
    Cambridge
    London
    Oxford

  Irland
    Dublin

  Malta
    Gozo
    St Julian's

  USA
    Boston
    Los Angeles

  Australien
    Brisbane
    Perth
    Sydney


  Tillbaka till Studera engelska
Engelsklektion på vår skola
Engelsklektion på vår skola

  Vår skola i Toronto, Kanada

Det är roligt att lära sig engelska!
Det är roligt att lära sig engelska!
Vår engelska språkskola, som har utmärkta bekvämligheter, finns i Midtown Toronto district, nära till hjärtat av staden. Eglinton metro station ligger endast två kvarter från skolan. Området är typiskt för staden som helhet, med massor av affärer, restauranger och lummiga parker i närheten.

Utöver ljusa rymliga klassrum, har den moderna skolbyggnaden ett gemensamt studentrum, multimediacentrum och ett internetkafé med flera datorer och en platt-TV.

Kurser

Du kan lära dig engelska i Toronto i grupper med samma nivå, i ett program med privatlektioner, eller med en kombination av bådadera. Vår skolas lärare är alla välkvalificerade och har mycket tålamod och entusiasm, så du kommer att få bästa möjliga undervisning!

Vi kan även erbjuda gruppkurser med 20, 25 och 30 engelsklektioner per vecka, vilket ger dig chanson att träffa massor av andra studenter och öva engelska med dina studiekamrater. Under ‘Standard Plus’ eller ‘Intensiv Plus’ kurserna i engelska i Toronto, kan du även komplementera en gruppkurs med enskild undervisning. Vid individuell undervisning kan vår skolas kunniga lärare ägna lektionerna åt att hjälpa dig att förbättra din nivå i engelska. De kan fokusera på de områden av språket som helst vill studera eller behöver mer tid för, så din engelska kommer snart att förbättras!

Om du har en medelgod nivå eller högre i engelska, kan vår skola arrangera arbetspraktik för dig, efter minst fyra veckors språkkurs i engelska. När du arbetar i en engelsktalande omgivning, får du använda dina språkkunskaper i vardagliga situationer och du lär dig utan att du ens tänker på det!

Skolan erbjuder även “Akademiskt År” kurser, så du kan studera under 28, 32 eller 36 veckor till en reducerad kostnad. Du får se mer av Kanada och när du reser hem talar du flytande engelska!

Du är välkommen att kontakta oss med alla dina frågor och funderingar angående engelskkurser i Toronto.

Skolans Cyberlounge
Skolans Cyberlounge

Boende

Värdfamiljsboende är ett utmärkt sätt att förbättra dina språkkunskaper och uppleva den lokala livsstilen! Du kommer att prata med din vänliga engelsktalande familj under din lediga tid och få god användning för det ordförråd du lärt dig! Varje dag äter du frukost och middag med din familj, och måltiderna är en särskilt bra tillfälle att öva din engelska.

För mer självständighet är det även möjligt att bo på ett av vår skolas studentboenden i stadcentret. Studentboendet har ett bra läge och det är nära till affärer, kaféer, restauranger och Torontos bästa sevärdigheter!

Aktiviteter

Med vår skolas fullspäckade aktivitetsprogram kan du vara säker på att få uppleva mycket medan du lär dig engelska i Toronto! Aktiviteter som turer runt Downtown Toronto, shoppingrundor, sport, muséebesök, forsränning och teaterkvällar gör att du snart lär känna dina medstudenter.

Under helgerna organiseras utflykter till näraliggande platser i Kanada, och kanske till och med över gränsen till USA! Populära resmål är Niagarafallen, Algonquin Park, Montréal, Québec City, Ottawa, New York, Boston och Chicago, för att nämna bara ett fåtal!

Hur du tar dig dit

Toronto Pearson International Airport är den huvudsakliga flygplatsen i staden och Kanadas största. Härifrån avgår flyg till hela världen. Vår skola kan ordna hämtning vid flygplatsen åt dig för en extra kostnad.

Kom ihåg att du alltid kan kontakta ossom du har några frågor om att studera engelska i Toronto. Vi hjälper dig gärna!

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages