Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres

Lär dig engelska på Malta!

Lär dig engelska på Malta
Lär dig engelska på Malta

Malta

Studera engelska i solen! Om du vill lära dig engelska på Malta, kommer du att uppleva underbara stränder, ett rikt historiskt arv och ett utsökt kök. Malta ligger alldeles söder om Sicilien och öster om Tunisien och har ett varmt medelhavsklimat. De tre öarna som Malta består av är en betagande blandning av hänförande natur, storslagna gamla städer och vackra fiskebyar. Du kommer snart att bli förälskad i Malta och dess härligt avslappnade livsstil!

Engelska och maltesiska är de officiella språken i detta vackra land, där engelska talas av 88% av befolkningen och allt mer används som första språk. Malta tillhörde Storbritannien under mer än 150 år efter att det regerats av fenicier, greker, romare, fatimider, italienare och oräkneliga andra kulturer. Historiens vingslag känns överallt, från det 500-åriga megalitiska templet till de fantastiska kyrkorna i Valetta. Valetta är Maltas huvustad och här finns flera hundra år gamla fort, charmiga bakgator och trevliga restauranger.

Vid Valettas nordkust finns den livliga staden St. Julian’s, där en av våra engelska språkskolor har sina lokaler. Här finns utmärkta möjligheter för olika vattensporter, och du kan strosa längs natursköna vägar eller festa hela natten! Vår andra skola finns i Gozo, den andra största av Maltas öar. Det lantliga Gozo är fortfarande helt oförstört av turism och det är en fantastisk plats att uppleva den maltesiska kulturen.

Du kan läsa en engelskkurs på Malta oavsett om du är fullständig nybörjare, eller om du redan har en avancerad nivå i engelska.Vår skola erbjuder program för alla nivåer, med kurser mellan en vecka och 36 veckor. Välj helt enkelt den kurs som passar dig bäst!

Kontakta oss gärna för vidare information om Malta eller våra engelska språkskolor.

Engelska språkkurser på Malta
 Engelska språkkurser

  Malta
    Gozo
    St Julian's

  England
    Bournemouth
    Brighton Alternativ 2
    Cambridge
    London
    Oxford

  Irland
    Dublin

  Kanada
    Montreal
    Toronto
    Vancouver

  USA
    Boston
    Los Angeles

  Australien
    Brisbane
    Perth
    Sydney


  Tillbaka till Studera engelska

  Vår engelska språkskola på Malta 

  Engelska språkkurser på Malta 

 Standardkurs
  Detta program omfattar 20 lektioner i engelska per vecka i grupper med samma nivå, och omfattar talfärdighet, hörförståelse, läsning och skrivning samt grammatik. Du kommer att få tillräckligt med lektioner för att förbättra din kunskaper i engelska avsevärt, samt massor av tid att upptäcka Malta!
 Intensivkurs
  Förbättra dina språkkunskaper genom att läsa 30 grupplektioner per vecka. Vår skolas intensivkurser i engelska på Malta fokuserar på muntlig språkfärdighet och uttal.
 Minigruppskurser
  Om du vill ha vara del i en grupp men samtidigt ha individuell undervisning är minigruppskursen perfekt! De erbjuder 20 lektioner varje vecka, i små grupper med endast fem studenter. Dina lärare kan snabbt uppmärksamma dina eventuella svårigheter så du kommer att göra snabba framsteg.
 Kombinerad kurs
  Denna kurs består av 20 lektioner i grupp per vecka komplementerat av 10 privatlektioner i engelska. Att ta enskilda lektioner är oerhört nyttigt både för att förstärka det du lärt dig under dina grupplektioner och för att studera ämnen du är speciellt interesserad av.
 Privatlektioner
  För att få helt skräddarsydda lektioner kan du studera engelska på Malta med ett program av endast privatlektioner. Din lärare kommer att anpassa undervisningen så att det passar dig och ge dig all den hjälp du behöver, så det detta är det mest effektiva sättet att lära sig engelska!
 Engelska & Dykning
  Upptäck Maltas kristallklara vatten! Detta program har 20 privatlektioner och 6 lektioner i scuba-diving och inkluderar all nödvändig utrustning och transport.

Vi erbjuder också kurser för unga studenter på Malta, samt en familjekurs, affärsengelska och en examinationsförberedande kurs. Om du vill kan du till och med ta privatlektioner hemma hos läraren! Besök våra webbsidor om St. Julian’s och Gozo för vidare detaljer.

Våra vänliga språkreserådgivare besvarar gärna alla dina frågor om våra engelska språkkurser – du är välkommen att kontakta oss!

  Engelska språkkurser på Malta 

 Malta
   Gozo
   St Julian's

 Irland
   Dublin

 USA
   Boston
   Los Angeles

 England
   Bournemouth
   Brighton Alternativ 2
   Cambridge
   London
   Oxford

 Kanada
   Montreal
   Toronto
   Vancouver

 Australien
   Brisbane
   Perth
   Sydney

 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages