Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Engelska språkkurser i Gozo, Malta!

Engelsklektioner på stranden!
Engelsklektioner på stranden!

Gozo

Studera engelska på den idylliska ön Gozo! Med en engelsk språkkurs i Gozo, som är oförstört av turism och omgivet av Medelhavets azurblå vatten, får du uppleva en traditionell, underbart avslappnad livsstil. Gozo som ligger norr om Maltas största ö, erbjuder ett hänförande landskap, charmiga fiskebyar och övergivna stränder med gyllene sand!

Gozos kristallklara vatten är helt perfekt för scuba diving, snorkling och andra typer av vattensporter. Du kan till och med läsa en kurs med engelska & dykning vid vår engelska språkskola i Gozo. Skolan finns i den lugna södra delen av Sannat, där dramatiska höga klippor blickar ut mot Malta och en underbar avskild vik väntar. Vår skola har egna trädgårdar och en utomhuspool – den ideala platsen att koppla av efter en lektion!

Endast några få kilometer norr om Sannat ligger öns historiska huvudstad, Victoria, med dess magnifika citadell. Precis utanför Victoria finns Ggantijas gamla tempel som berättar om livet på ön för mer än 5000 år sedan.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Gozo
 Engelska språkkurser

  Malta
     Gozo
    St Julian's

  England
    Bournemouth
    Brighton Alternativ 2
    Cambridge
    London
    Oxford

  Irland
    Dublin

  Kanada
    Montreal
    Toronto
    Vancouver

  USA
    Boston
    Los Angeles

  Australien
    Brisbane
    Perth
    Sydney


  Tillbaka till Studera engelska
Studenter som kopplar av på stranden!
Studenter som kopplar av på stranden!

  Vår skola i Gozo, Malta

Skolans datorrum
Skolans datorrum
Alla klassrum har luftkonditionering och de flesta har utsikt över skolans trädgård och swimming pool. Skolan har också ett bibliotek, datorrum, gratis trådlöst Internet och gratis te och kaffe.


Kurser

Lär dig engelska i Gozo i din egen takt! Vår skolas standard- och intensivkurser består av 20 respektive 30 lektioner per vecka. I dessa kurser sker undervisningen i grupper med samma nivå så du har möjlighet att träffa massor av andra studenter! Du kan även ta privatlektioner i engelska, så får du odelad uppmärksamhet av vår skolas kunniga lärare. De hjälper dig genast att komma över alla eventuella svårigheter så att du kan göra snabba framsteg.

Den kombinerade kursen i Gozo är en blandning av enskilda lektioner och grupplektioner, vilket ger dig både personligt anpassade lektioner och gemenskap med andra studenter. Du kan också välja en minigruppkurs med undervisning endast i grupp, men med max fem studenter, så att du får massor av personlig uppmärksamhet.

Om du vill fördjupa dig helt i det engelska språket kan du till och med ta privatlektioner hemma hos läraren! Alla lektioner är enskilda och du fortsätter att lära dig mer även efter lektionernas slut, och pratar med din lärare under fritiden.

Kontakta oss om du har fler frågor om att studera engelska i Gozo- vi hjälper dig gärna.

Rast på terrassen
Rast på terrassen

Boende

Även om du inte tar lektioner hemma hos läraren, kan du förbättra dina språkkunskaper genom att bo med en lokal värdfamilj. Genom att vistas i en engelsktalande miljö, får du språkträning hela tiden, så att du snart talar engelska med gott självförtroende! Hos värdfamiljen får du två måltider per dag, vilket är ett perfekt tillfälle att småprata. Vår skola väljer noggrant ut sina värdar, och samarbetar endast med de mest vänliga och trevliga familjerna.

Det finns även möjlighet att ordna rum i gästhus och hotell, för en rad olika prisnivåer. Vår skola kan dessutom organisera boende i privata lägenheter.

Aktiviteter

För att du ska ha så trevligt som möjligt under din tid i Malta, ordnar vår skola ett varierat aktivitetsprogram. Lär känna andra studenter under aktiviteter som cykling, målning, grillning, operabesök eller vinprovning! Skolan erbjuder även utflykter till platser som Victoria, det hänförande Blue Lagoon och Maltas fantastiska huvudstad, Valetta. En del aktiviteter är inkluderade, medan andra medför en extra kostnad.

Hur du tar dig dit

Vår skola erbjuder transfer från och/eller tillbaka till Maltas internationella flygplats, på Maltas största ö. För vidare information om Malta eller våra engelska språkskolor, var god kontakta oss.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages