Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Engelska språkkurser i Boston, USA

Old City Hall, Boston
Old City Hall, Boston

Boston

Res tillbaka i tiden med en engelsk språkkurs i Boston! Boston är en av Amerikas äldsta städer och spelade en viktig roll under den amerikanska revolutionen, så här finns massor av historia. The Freedom Trail, som går genom Bostons centrum, markerar stadens viktigaste historiska sevärdigheter. Ta en paus på vägen och provsmaka traditionella maträtter från Boston som clam chowder eller fish and chips.

Denna stad, ‘Amerikas Aten’, är ett berömt lärosäte, med mer än 100 college och universitet, och både Harvard och MIT tvärs över Charles River i Cambridge. Du kommer att träffa studenter från hela världen om du studerar engelska i Boston!

Boston är en mycket kompakt stad, vilket gör det enkelt att upptäcka omgivningen efter dina lektioner. En av stadens främsta landmäken är Fenway Park, Amerikas äldsta stadium för professionel idrott och hemarena för det berömda laget Boston Red Sox. Utanför Boston möts du av den underbara naturen i New England, som är särskilt vacker när träden fäller sina färgstarka löv under hösten. Oavsett vid vilken tiden av året du besöker staden erbjuder Bostons varierade kulturella kalender massor av saker att se och göra!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Boston
 Engelska språkkurser

  USA
     Boston
    Los Angeles

  England
    Bournemouth
    Brighton Alternativ 2
    Cambridge
    London
    Oxford

  Irland
    Dublin

  Kanada
    Montreal
    Toronto
    Vancouver

  Malta
    Gozo
    St Julian's

  Australien
    Brisbane
    Perth
    Sydney


  Tillbaka till Studera engelska
Engelsklektioner vid vår skola i Boston
Engelsklektioner vid vår skola i Boston

  Vår skola i Boston, USA

Skolans datorrum
Skolans datorrum
Skolan är bra belägen i hjärtat av Boston, i det exklusiva området Back Bay precis runt hörnet från det historiska Boston Common.Vår skola har ljusa bekväma klassrum, ett bibliotek, ett datorlabb med fri internettillgång samt gemensamma områden där du kan koppla av och umgås med andra studenter efter lektionerna.

Kurser

Alla vår skolas lärare är mycket kunniga och erfarna, så oavsett vilken engelskkurs i Boston du väljer kommer du att få bästa tänkbara undervisning! Varje kurs omfattar talfärdighet, hörförståelse, läsning och skrivning samt grammatik, så att din allmänna nivå i engelska förbättras.

Vid vår skolas standard- och intensivkurser sker undervisningen i grupp så att du får träffa många andra studenter. Standardkursen består av 20 engelsklektioner per vecka, vilket ger dig massor av ledig tid att upptäcka Boston och New England! Om du vill läsa i snabbare takt, kan du välja intensivkursen med 30 grupplektioner i veckan.

Det mest effektiva sättet att lära sig engelska är med privatlektioner. Vid individuella lektioner kan din lärare ägna all tid åt att hjälpa dig att utveckla dina språkfärdigheter och ni kan koncentrera er på speciella områden där du vill förbättra dig. Om du vill ha både gruppundervisning och enskilda lektioner kan du välja den kombinerade kursen.

Vill du fördjupa dig helt i språket och den lokala kulturen, läs programmet ”Akademiskt År” med 24 eller 30 lektioner per vecka. Dessa kurser erbjuder ett verkligt omfattande studieprogram, till ett rabatterat pris!

Arbetspraktik är ett annat sätt att bli helt flytande och uppleva livsstilen i Boston. Vår skola kan ordna en praktikplats vid ett lokalt företag, vilket ger dig möjlighet att öva engelska i vardagliga situationer, med personer som har engelska som modersmål.

Efter en intensivkurs på minst fyra veckor, kan du få praktik inom områden som juridik, marknadsföring, journalism, turism, administration eller databranschen. Vår skola erbjuder en rad olika andra kurser, inklusive Cambridge- eller TOEFL-examinationsförberedande program. Kontakta oss om du önskar mer information om att studera engeliska i Boston.

Boende i studiolägenhet
Boende i studiolägenhet

Boende

Bo med en av vår skolas vänliga värdfamiljer för att få så mycket språkträning som möljligt. Måltiderna är ett utmärkt tilfälle att småprata med dina engelsktalande värdar och de ger dig frukost och middag, eller endast frukost om du föredrar detta. Vår skola är mycket noggranna vid vid valet av värdfamiljer och kontrollerar dem regelbundet.

Du kan även bo tillsammans med andra studenter, antingen i vår skolas studentboende eller i delade lägenheter. Studentboendet finns inom gångavstånd till skolan, i centrum av Boston. Varje delat rum har luftkonditionering, TV, telefon, mikrovågsugn, kylskåp och tillgång till ett delat badrum.

De delade lägenheterna ligger i området Fenway, 20 minuters resväg från skolan och med nära till muséer och restauranger. Varje lägenhet har kök, badrum och gratis trådlöst internet. Här kan du bo i enkelrum eller dubbelrum tillsammans med andra studenter!

Vår erbjuder även boende i egna studiolägenheter i området Back Bay en kort promenad från skolan. Dessa lägenheter har eget badrum, ett litet kök, luftkonditionering, trådlöst Internet och kabel-TV.

Aktiviteter

För att du ska ha så trevligt som möjligt, ordnar vår skola ordna ett fullspäckat program med sociala aktiviteter av vilka en del är inkluderade i priset för din engelska språkkurs Under eftermiddagar och kvällar, får du se det bästa av Boston, bland annat platser som Harvard University, det historiska Faneuil Hall och Quincy Market, New England Aquarium och den näraliggande staden Cambridge. Under helgerna har du chansen att se mer av USA med utflykter under en eller två dagar. Vanliga resmål är t.ex.New York, Cape Cod, Lexington, Toronto, Montréal, Washington D.C., Philadelphia och till och med Niagarafallen!

Hur du tar dig dit

För en extra avgift kan vår skola hämta dig vid Logan International Airport så att du åker direkt till ditt boende. Denna service medför dock en extra kostnad.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages