Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Lär dig franska i Biarritz, Frankrike

Det vackra Biarritz
Det vackra Biarritz

Biarritz
Biarritz är känt som Europas största surf paradis. På vår språkskola, kan du lära dig franska i Biarritz medans du lär dig att surfa. Surfing förhållandena är bra året runt, och de långa sandiga stränderna är idealiska för nybörjare i surfing. Vår skola i Biarritz erbjuder en specific surfing kurs, så att du kan kombinera franska med surfing. Biarritz är en idealisk plats att lära sig franska, även om du inte surfar. Det bästa sättet att lära sig franska är att lära sig det i Frankrike, så välj en kursort där folk är vänliga och glada att tala med dig, som t.ex Biarritz. Det är en liten stad, så det är väldigt lätt att träffa människor och få nya vänner, och du kommer att ha många möjligheter att öva på din franska med lokal befolkningen!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Biarritz
 Kurser i franska

  Frankrike
    Aix-en-Provence
    Annecy
    Antibes
     Biarritz
    Bordeaux Alternativ 1
    Bordeaux Alternativ 2
    Brest
    Cannes
    Chamonix
    Lyon
    Montpellier Alternativ 1
    Montpellier Alternativ 2
    Nice
    Paris Alternativ 1
    Paris Alternativ 2
    Rouen
    Toulouse
    Tours
    Vichy

  Schweiz

  Kanada
    Montreal
    Quebec

  Guadeloupe
    Sainte Anne

  

  


  Tillbaka till Studera franska
Biarritz är berömt för surfing
Biarritz är berömt för surfing

  Vår skola i Biarritz, Frankrike

Spela volleyboll på stranden
Spela volleyboll på stranden
Vår franska språkskola i Biarritz är beläget i en modern, rymlig byggnad, nära centrum. Med 15 ljusa, luftkonditionerade klassrum, ett självstudie rum och trådlöst internet, lokalerna på skolan är förstklassiga och ger eleverna en idealisk miljö att lära sig franska.

Kurser

Oavsett dina krav, kan vi garanterat hitta den perfekta kursen för dig på vår skola i Biarritz! Vår skola erbjuder gruppkurser, privatkurser och kombinerade kurser med grupp och en-till-en undervisning för studenter som vill förbättra deras generella nivå.

Vår franska språkskola i Biarritz erbjuder ett omfattande aktivitetsprogram för alla som studerar på skolan, även om du inte har ett särskilt intresse för surfing, så kanske du vill överväga en av våra "franska och surf" kurser, som kombinerar franska med surflektioner.

Studenter inne i boendet
Studenter inne i boendet

Boende

Om du vill göra så stora framsteg som möjligt under din vistelse i Biarritz, rekommenderar vi att du verkligen överväger att bo hos en noga utvald värdfamilj, eftersom detta gör att du kan helt fördjupa dig i det franska språket! Det är också en perfekt möjlighet för dig att uppleva den franska kulturen! Din värdfamilj kommer att uppmuntra dig att tala franska med dem så mycket som möjligt och de kommer att gärna praktisera med dig vad du lärt dig i klassen. Viktigast, de njuter av att ta hand om internationella studenter på alla nivåer i franska, från nybörjare till avancerad!

Aktiviteter

Vår skola i Biarritz erbjuder ett varierat sortiment av kulturella aktiviteter för att hjälpa studenter att lära sig mer om den lokala kulturen och utforska staden. Dessa aktiviteter ger studenter ytterligare möjligheter att tala franska med inhemska talare i vardagliga situationer utanför klassrummet. Exempel på organiserade aktiviteter är guidade turer i Biarritz, smaka på de lokala vinerna, guidade turer i museum, ridning, mountainbike, matlagningslektioner och vattensporter bland annat! Vår skola erbjuder regelbundna utflykter till platser som t.ex Pyrenéerna, lokala förhistoriska grottor och Lourdes.

Hur du tar dig dit

Biarritz-Anglet-Bayonne Airport ligger strax utanför Biarritz och får flyg från Paris-Orly Airport, Genève och Amsterdam Schiphol, samt flera flygplatser i Storbritannien. Vi kan gärna arrangera gratis flygplats transport för studenter som bor hos värdfamiljer. Studenter som bor i andra boende typer bör ta kollektivtrafik till sitt boende.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages