Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera franska i Lyon, Frankrike

Studera franska i Lyon
Studera franska i Lyon

Lyon
Lyon med sina utsökta restauranger och flotta butiker, vackra katedraler och basilikor, är elegansen personifierad. Staden är verkligen en fröjd för ögat. Här finns pittoreska kullerlstensgator, frodiga trädgårdar och parker, och färggranna byggnader som vetter mot Rhône. Till och med flygplatsen är ett modernt konstverk! Denna gamla galliska huvudstad är idag Frankrikes kulinariska huvudstad som erbjuder ett gudomligt gourmet kök såväl som utsökta lokala viner! Med sina 100 000 studenter är Lyon en livlig och eklektisk stad, så vilken smak du än har kommer du ha roligt under din kurs i Lyon!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Lyon
 Studera franska

  Frankrike
    Aix-en-Provence
    Annecy
    Antibes
    Biarritz
    Bordeaux Alternativ 1
    Bordeaux Alternativ 2
    Brest
    Cannes
    Chamonix
     Lyon
    Montpellier Alternativ 1
    Montpellier Alternativ 2
    Nice
    Paris Alternativ 1
    Paris Alternativ 2
    Rouen
    Toulouse
    Tours
    Vichy

  Schweiz

  Kanada
    Montreal
    Quebec

  Guadeloupe
    Sainte Anne

  

  


  Tillbaka till Studera franska
Franskalektion
Franskalektion

  Vår skola i Lyon, Frankrike

Lära sig franska tillsammans
Lära sig franska tillsammans

Vår skola ligger mitt i Lyons centrum nära Place Bellecour, som är ett omfattande torg som överblickas av Ludvig XIV statyn. De många restauranger och kaféer i näheten erbjuder perfekta förfriskningar efter lektionen. Du kommer ha dina franskalektioner i en attraktiv byggnad från 1800-talet. Inuti finns det åtta rymliga och moderna klassrum, en cafeteria och ett bibliotek. Det finns även trådlös Internet i hela byggnaden.

Alla våra franskakurser har 45 minuters lektioner, och det är aldrig mer än 12 studenter per klass, vilket innebär att lärarna kan ge dig mycket personlig uppmärksamhet. Alla våra lärare har franska som modersmål och har flera års erfarenhet av att lära ut det franska språket. Våra kurser erbjuds på en rad olika språknivåer, förutom den förberedande DELF kursen för vilken du behöver ha mellannivå kunskaper i franska.

På våra Standard, Intensiv och Superintensivkurser kan du läsa franska från 2 veckor och upp till ett helt år! Kurserna ger dig respektive 20, 25 och 30 franskalektioner per vecka. Den Superintensiva kursen är perfekt för dig om vill göra snabba framsteg i franska, medan Standardkursen ger dig mer ledig tid att kunna utforska Lyon och den lokala kulturen. Intensivkursen med 25 franskalektioner per vecka ger dig mycket tid både för studier och fritid. Om du förbereder dig inför DELF examinationen kommer du ha 25 franskalektioner per vecka, och den förberedande TCF/TEF kursen består av 20 franskalektioner. Vår skola erbjuder Privatlektioner för en extra kostnad för den som vill lära sig franska ännu fortare.

Inuti vår skola
Inuti vår skola

Fördjupa dig ordentligt i det franska språket och kulturen genom att bo hos en värdfamilj! Du kommer kunna använda dina språkkunskaper varje dag över äkta regionala maträtter, Du kan välja att att äta både frukost och middag med familjen, eller endast frukost. Vår skola väljer endast ut de bästa familjerna och kollar regelbundet upp boendet, allt för att ska trivas så mycket som möjligt under din tid i Lyon. Du kan bo antingen i enkel-eller dubbelrum i hem som ligger mellan 5 till 30 minuter från skolan.

Du kan också välja mer självständighet och dela lägenhet med andra internationella studenter. Lägenheten ligger en 20 minuters promenad från skolan, den har fyra dubbelrum, tre badrum och ett kök med allt du behöver för att kunna laga mat.

För att du ska få en smak av denna fascinerande stad, organiserar vår skola i Lyon ett aktivitetsprogram. Du kan delta i sportsessioner, kulturella rundresor och heldagsutflykter under eftermiddagarna, efter din franskalektion och under helgerna.

För en extra kostnad kan man få hämtning från Lyon- Saint-Exupéry flygplatsen om du vill bli hämtad och skjutsad till ditt boende. Det kunde inte ha varit enklare att lära sig franska i Lyon! Vi tar hand om allt, och lämnar dig åt att förälska dig denna unika stad.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages