Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Fransk språkkurs i Montpellier, Frankrike!

Det vackra Montpellier
Det vackra Montpellier

Montpellier Alternativ 2

Upplev en av Frankrikes mest livliga, dynamiska städer under en fransk språkkurs i Montpellier! Denna universitetsstad har fantastiska nattklubbar, mer än 300 dagar solsken om året och underbara stränder bara några minuter bort! Det finns även ett brett utbud av kultur, däribland det berömda Musée Fabre, med dess utsökta samling av Renässanskonst.

Vår franska Alternativ 2 skola i Montpellier finns brevid det centrala torget, Place de la Comédie, som är omgivet av 1600-talsarkitektur och eleganta kaféer. Skolan har dessutom ett studentboende på skolområdet, som erbjuder ett högkvalitativt boende mitt i Montpellier! Här ges kurser i franska & matlagning, franska & vinprovning, medicinsk franska och klubb 50-kurser, samt ett program med arbetspraktik. Fortsätt läsa för mer information om vår Alternativ 2 skola i Montpellier, eller klicka på länken för att läsa om vår Alternativ 1 skola i Montpellier.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Montpellier Alternativ 2
 Kurser i franska

  Frankrike
    Aix-en-Provence
    Annecy
    Antibes
    Biarritz
    Bordeaux Alternativ 1
    Bordeaux Alternativ 2
    Brest
    Cannes
    Chamonix
    Lyon
     Montpellier Alternativ 1
     Montpellier Alternativ 2
    Nice
    Paris Alternativ 1
    Paris Alternativ 2
    Rouen
    Toulouse
    Tours
    Vichy

  Schweiz

  Kanada
    Montreal
    Quebec

  Guadeloupe
    Sainte Anne

  

  


  Tillbaka till Studera franska
Lär dig franska vid vår skola i Montpellier
Lär dig franska vid vår skola i Montpellier

  Vår Alternaiv 2 skola i Montpellier, Frankrike

Fransklektion
Fransklektion
Skolan finns i en imponerande, nyligen renoverad 1800-talsbyggnad, som har 10 rymliga klassrum med balkong. Det finns även en hiss, ett datorrum, bibliotek, studentkök, en mini-turistbyå och gratis trådlöst internet överallt!


Kurser

Vår Alternativ 2 skola ger vanliga franska språkkurser samt ett flertal program med specialinrikning. Lär dig laga utsökta franska maträtter med kursen Franska & matlagning eller provsmaka regionens bästa viner under kursen Franska & vin!

Vinprovning ingår under skolans Klubb 50- program som är speciellt utformat för mogna studenter. För yngre studenter kan det vara intressant med kursen A-nivå revision, som ger en god förberedelse inför provet så att du kan känna dig säker på att lyckas!

Skolan erbjuder även ett program med arbetlivspraktik där du kan arbeta i ett lokalt företag medan du läser franska i Montpellier. Genom att prata med personer som har franska som modersmål varje dag kan du snabbt förbättra dina språkkunskaper! Din praktik (som varar 4-12 veckor) föregås av fransklektioner under minst 4 veckor. Beroende på vad du är intresserad av och vad du har för kvalifikationer, kan praktik ordnas inom områden som marknadföring, ekonomi, utbildning, hotell- och restaurangbranschen, turism och kontorsadministration.

Vår skola har också ett program i medicinsk franska och franska för lärare, som passar studenter med minst medelgod nivå i franska.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om franska språkkurser i Montpellier.

Studenter med värdfamilj
Studenter med värdfamilj

Boende

Upplev den franska livsstilen och öva dina språkunskaper hela tiden genom att bo med en lokal värdfamilj! Vare sig dina värdar är en traditionell familj med barn, ett par eller en ensamstående person, kommer att du snart att känna dig hemma i Frankrike. Du kan välja mellan halvpensionsboende (2 måltider per dag) och bed & breakfast. Om du föredrar att tillaga dina egna måltider kan vår skola ordna boende hos en fransk värd.

Du kan även bo tillsammans med andra studenter vid skolans studentboende. Ni kommer då att dela badrum och kök, och det finns även en gemensam gårdsplan. Enkel- och dubbelrum finns tillgängliga, båda med trådlöst internet och egen TV.

Aktiviteter

Deltag i vår skolas aktivitetsprogram för att få det mesta ut av din franska språkkurs i Montpellier! Typiska aktiviteter är guidade stadsturer, franska filmvisningar, grillning, utekvällar med lärare, vinprovning, vandring, strandturer och kulturella workshops, för att nämna bara ett fåtal!

Skolan organiser även utflykter så att du blir får besöka några av de vackraste platserna i Frankrike. Utforska en magnifika staden Carcassonne, omgiven av en ringmur, det historiska Avignon och den antika romerska skattkammaren Nîmes.

Hur du tar dig dit

Gratis transport erbjuds till studenter som bor med värdfamiljer. Din värdfamilj möter dig vid vid flygplatsen i Montpellier-Méditerranée Airport eller vid tågstationen i Saint-Roch. Om du bor med en fransk värd eller på studenboendet medan du studerar franska i Montpellier, måste du själv ta dig till boendet. Taxi och bussar finns utanför flygplatsen.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages