Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera franska i Rouen, Frankrike

Rouen
Med sin berömda katedral, sina välbevarade medeltida gator och sin långa och nära anknytning till konsten, är Rouen en vacker stad som fullkomligen genomsyras av historia. Här i Rouen brändes bland annat Jeanne D’arc på bål och det var även här som Claude Monet sökte inspiration till många av sina målningar.

Efter att ha avslutat dagens lektioner i franska, kan du besöka något av stadens många museum, se den utsmyckade “Gros Horloge” (Storklockan) eller helt enkelt vandra längs floden Seines stränder och uppleva den eleganta stadens charm. Om du studerar franska i Rouen kommer du att ha en perfekt utgångspunkt för att utforska andra fantastiska platser i Frankrike. Inom nära räckhåll ligger förslagsvis den oförglömliga och fascinerande huvudstaden Paris och även den legendariska klosterkyrkan, båda trevliga resmål under din vistelse i Rouen.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Rouen
 Studera franska

  Frankrike
    Aix-en-Provence
    Annecy
    Antibes
    Biarritz
    Bordeaux Alternativ 1
    Bordeaux Alternativ 2
    Brest
    Cannes
    Chamonix
    Lyon
    Montpellier Alternativ 1
    Montpellier Alternativ 2
    Nice
    Paris Alternativ 1
    Paris Alternativ 2
     Rouen
    Toulouse
    Tours
    Vichy

  Schweiz

  Kanada
    Montreal
    Quebec

  Guadeloupe
    Sainte Anne

  

  


  Tillbaka till Studera franska

  Vår skola i Rouen, Frankrike

Vår skola ligger i närheten av Rouens centrum och är inhyst i en modern byggnad som vetter ut mot floden Seine. Skolan har 12 klassrum, 10 datorer med fri tillgång till Internet, ett bibliotek, samt även en egen bilparkering och gårdsplan.

Du kan läsa många av våra kurser oavsett dina språkkunskaper i franska, men för vissa kurser krävs dock en lite högre språklig nivå. Vilken kurs du än väljer att delta i, kommer du alltid att bli undervisad av erfarna lärare som alla har franska som modersmål.

Väljer du att läsa vår Intensiva språkkurs i franska kommer du att ha 25 lektioner varje vecka. För den som föredrar ett mindre antal lektioner varje vecka i en mindre klass, erbjuder vår skola även en Halvintensiv kurs med 15 lektioner varje vecka och maximalt 10 studenter i varje grupp.

Vår franska semesterkurs är en av de mest populära alternativen. Kursen kombinerar lektioner i franska på morgonen med två eftermiddagsutflykter, för att du ska få möjlighet att bekanta dig med det lokala området, samt även en heldagsutflykt under lördagen.


Ett mycket bra sätt att lära känna befolkningen och kulturen i regionen Normandie, är genom att göra en arbetspraktik under tiden du studerar franska i Rouen. Om du däremot skulle behöva lära dig franska ännu snabbare, är en av våra kurser bestående av privatlektioner, ett mycket bra alternativ!

Omge dig helt med det franska språket och den franska livstilen genom att bo i en värdfamilj! Du kommer då att kunna öva dina språkkunskaper tillsammans med en vänlig familj som vår skola noga har valt ut.

Vi har två studentbostäder för den som föredrar att bo med andra studenter. En av bostäderna har nyligen renoverats och erbjuder ett boende av högsta standard. Vi strävar efter att göra din vistelse så bekväm som möjligt och vår skola kan därför även ordna boenden i möblerade lägenheter, i traditionella franska stugor eller på hotell.

Vår skola i Rouen organiserar ett omfattande aktivitetsprogram, vilket ger dig möjligheten att uppleva Frankrike och att öva din franska med lokalbefolkningen! Efter dina lektioner i franska på morgonen kan du besöka museum, prova på det lokala köket, njuta av teaterföreställningar, samt uppleva mycket annat intressant! Under lördagsutflykterna finns resor till Paris, Monets trädgård i Giverney och Dagen-D-stränderna vid Normandies kust att välja mellan.

Studera franska i Rouen om du vill göra snabba språkliga framsteg och även få en inblick i denna vackra medeltida stad. Eftersom vår skola i Rouen har många olika kurser att välja mellan, har vi garanterat den rätta kursen för dig!

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages