Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera franska i Quebec, Kanada

Québec City
Bästa sättet att lära sig ett språk är att studera det där det talas. Om du vill lära dig franska, vilken stad kan vara bättre än Quebec, belägen i hjärtat av det franskspråkiga Kanada! Alla lärare vid vår skola har franska som modersmål och är välkvalificerade och erfarna, samt gör allt för att du ska lära dig franska så snabbt som möjligt. Efter bara ett litet tag, kommer du att kunna öva dina språkfärdigheter med lokalbefolkningen!

I Quebec blandas det gamla och det nya, vilket ger en vacker effekt av frodig grönska och ett underbart landskap. Efter dina lektioner i franska kan du utforska den pittoreska gamla stan eller prova på det lokala köket i moderna restauranger. Upplev stadens vibrerande musikscen eller sjunk ner djupt i Quebecs rika historia på ett av de otaliga muséerna. Under hela 2008 firar dessutom Quebec sitt 400-års jubileum med en hel del spektakulära och stilfulla evenemang!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Quebec
 Studera franska

  Kanada
    Montreal
     Quebec

  Frankrike
    Aix-en-Provence
    Annecy
    Antibes
    Biarritz
    Bordeaux Alternativ 1
    Bordeaux Alternativ 2
    Brest
    Cannes
    Chamonix
    Lyon
    Montpellier Alternativ 1
    Montpellier Alternativ 2
    Nice
    Paris Alternativ 1
    Paris Alternativ 2
    Rouen
    Toulouse
    Tours
    Vichy

  Schweiz

  Guadeloupe
    Sainte Anne

  

  


  Tillbaka till Studera franska

  Vår skola i Quebec, Kanada

Vår skola är belägen i hjärtat av den historiska delen av Quebec och ligger endast ett stenkast bort från kaféer och muséer. Under rasterna eller efter lektionernas slut kan du träffa dina kamrater i skolans kafeteria eller använda Internet gratis.

Med max 9 studenter i varje grupp och med 20 lektioner i franska varje vecka, kommer du snabbt att lära dig språket på din Standardkurs. Om du vill få mer individuell uppmärksamhet från våra välkvalificerade lärare, kan du ta mellan 10-60 privatlektioner varje vecka. Du kan även kombinera 20 timmar standardlektioner med hur många privatlektioner du vill.

Om du har en vän, kollega eller familjemedlem som även skulle vilja studera franska i Quebec, kan ni välja att ta privata lektioner för två personer. Du kan även gå med i en större grupp (3-4 studenter) med 20-60 grupplektioner varje vecka eller själv skräddarsy din kurs så att den passar just dina behov!


Vi har flera olika boendealternativ att erbjuda. Om du vill få en rejäl inblick i det fransk-kanadesiska livet och många möjlighter till att öva det franska språket, kan du välja att bo hos en värdfamilj som vår skola noga har valt ut. Om du istället föredrar att vistas bland andra studenter och planerar att stanna i Quebec under sommarmånaderna, kan du välja att bo på universitetsområdet. För den som uppskattar mer avskildhet erbjuder vår skola även boende på hotell, i lägenhet eller på bed & breakfast.

Vår skola organiserar ett brett aktivitetsprogram som ger dig många möjligheter att använda din franska och hjälper dig även att få ut mesta möjliga av din vistelse i Quebec. Skolan kommer att tipsa dig om musikaler och kultur- och sportevenemang för att du ska få det trevligt även efter lektionernas slut. Om du prickar in din resa rätt, kan du ha tur att antingen få uppleva Quebecs berömda Vinterkarneval eller Sommarfestival. Under helgerna kan du tillsammans med andra studenter från skolan, göra utflykter och utforska andra delar av Kanada.

Vi erbjuder en lång rad franska språkkurser vid vår skola iMontreal, ytterligare en fantastisk stad i den kanadensiska provinsen Quebec.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages