Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera grekiska

Upplev Greklands rika kulturarv
Upplev Greklands rika kulturarv

Lär dig grekiska
Vad du än har för orsaker för att vilja studera grekiska, har vi kursen och platsen som är rätt för dig och den bästa platsen att studera grekiska språkkurser på, är förstås i Grekland.

Du kan påbörja din grekiska språkkurs när som helst under hela året och på vilken av våra skolor i Grekland du vill.

Våra grekiska språkkurser finns på en mängd olika nivåer, så du kommer garanterat att hitta en språkkurs och en nivå som passar just dig. När du vill lära dig grekiska kan du välja en ”Standardkurs” med 20 lektioner per vecka eller en ”Medelintensiv kurs” med 6 lektioner per vecka. Du kan också studera en kurs i grekiska som inriktar sig på ett speciellt tema, såsom ”Grekisk dans”, “Affärsgrekiska”, ”Grekiska för lärare”, ”Forntida grekiska” eller ”Modern grekisk civilisation”.

Om du har några frågor om våra grekiska språkkurser eller om du vill beställa vår gratiskatalog, tveka inte att kontakta oss. Vår katalog innehåller alla detaljer du behöver när du ska studera någon av våra grekiska språkkurser och allt om våra språkskolor i Grekland.

Våra grekiska språkskolor i Grekland
Grekiska språkkurser i Grekland
 Lär dig grekiska

  Grekland
    Aten
    Kreta


  Tillbaka till Studera grekiska


  Grekiska språkkurser i Grekland  

 Standard, modern grekiskkurs:
  Denna kurs är en av våra mest populära moderna grekiska språkkurser och du studerar 20 lektioner per vecka. Detta är en språkkurs som ger dig mycket fritid samtidigt som kursen är intensiv nog för att du ska lära dig grekiska snabbt.
 Medelintensiv, modern grekiskkurs:
  Detta är en kurs som har 6 lektioner per vecka och den är ideal för dig som vill lära dig grekiska och ska spendera lång tid i Grekland. Denna kurs är bara lämplig om du har lång tid på dig att lära dig det grekiska språket och den är inte passande för någon som bara har några få veckor på sig.
 Kombinerad, modern grekiskkurs:
  Detta är en av våra språkkurser som kombinerar en ”Standard, modern grekiskkurs” med privatlektioner och om du väljer att studera en ”Kombinerad, modern grekiskkurs” kan du använda dina privatlektioner för att studera något som är extra viktigt för dig. Kanske förberedelser för en speciell examen eller om du vill studera en kurs som fokuserar på en speciell typ av grekiska som du behöver i ditt yrke. Eller så kanske det viktigaste för dig är att lära dig att tala grekiska och inte att kunna skriva grekiska. Om så är fallet, kan du använda dina privatlektioner till detta.
 Grekiska kurser med ”speciella teman”:
  Du kan välja mellan:
”Affärsgrekiska”, ”Grekiska för lärare”, ”Forntida grekiska”, ”Grekisk dans”, ”Grekisk musik”, “Modern grekisk civilisation” och en mängd andra grekiska språkkurser med speciella teman.

Du kan även dela upp din grekiska språkkurs mellan våra tre skolor i Grekland. Det talas grekiska med olika dialekter i olika delar av landet, därför kan det vara en fördel att läsa grekiska på olika skolor. Genom detta vänjer du dig vid de olika sätten som grekiska används på.

Detta är bara en liten del av de grekiska språkkurser som vi har att erbjuda. Tveka inte att kontakta oss om det är något som du undrar över.

  Boende i Grekland  

 Värdfamiljer som talar grekiska:
  Att bo med en värdfamilj som talar grekiska är inte bara ett bra sätt för dig att lära dig språket, det är också ett perfekt tillfälle att möta de lokala människorna, träffa nya vänner och verkligen fördjupa dig i den grekiska kulturen. Samtidigt som du studerar grekiska i skolan, övar du upp dina grekiska språkkunskaper genom att prata med din värdfamilj.
 Delade studentlägenheter:
  När du ska studera grekiska språkkurser och bor i en delad studentlägenhet, delar du den med andra internationella studenter och dessa lägenheter har fullt utrustade kök och badrum. De erbjuder ett ganska billigt studentboende, där det mesta som du behöver i en lägenhet finns att tillgå.

Vi kan även arrangera andra boendelösningar för dig, så som hotell eller vandrarhem och det är viktigt för oss att du trivs i det boende som du väljer. Så tveka inte att höra av dig till oss, via e-post eller telefon, om det är något som du undrar över.

  Grekiska språkkurser  

  Grekland
    Aten
    Kreta


 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages