Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera italienska på Elba, i Italien

Lär dig italienska på Elba i Italien
Lär dig italienska på Elba

Upptäck Elba
Elba är en fantastiskt vacker ö med underbara sandstränder och kristallklart vatten. Du kan läsa en italiensk språkkurs på Elba och samtidigt njuta av allt som denna ö har att erbjuda. Njut av underbara stränder, vacker omgivning, pittoreska fiskebyar, ett vibrerande nattliv och utsökt mat. I hjärtat av Elba ligger Monte Capanne, öns högsta berg, med sina urtida skogar och spektakulära vyer. När du ska studera italienska på Elba kommer du att upptäcka att ön alltid har något att erbjuda, antingen du vill åka vattenskidor, dyka, bättra på din solbränna, utforska öns historia och kultur eller bara ta det lugnt och slappna av i en underbar omgivning. Elba är full av valmöjligheter. Invånarna på Elba är hjälpsamma och de är alltid upplagda för att prata med våra studenter som studerar på vår italienska språkskola.

Italienska språkkurser på Elba, i Italien
Ställ en fråga
till oss!
 Andra val -
 Italienksa språkkurser

  Italien
    Alghero
     Elba
    Florens
    Genua
    Milano
    Neapel
    Pisa
    Rom
    Salerno
    San Giovanni
    Siena
    Sorrento
    Taormina
    Trieste
    Tropea
    Venedig
    Viareggio


  Tillbaka till Studera italienska
Italienska språklektioner utomhus på Elba
Italienska språklektioner utomhus

  Vår språkskola på Elba, i Italien

En strand nära vår skola på Elba, i Italien
En strand nära vår skola på Elba
Vår italienska språkskola på Elba är öppen under sommarmånaderna, mellan maj och oktober, och är belägen i ett fyrstjärnigt hotell i Marciana Marina, bara 10 kilometer från Portoferraio. De italienska lektionerna hålls ofta ute i trädgårdens skuggiga delar och bara 300 meter från skolan hittar du stranden. Vår språkskola har även en pool på området där du kan svalka dig och slappna av efter förmiddagens lektioner.

När du ska studera italienska på Elba kan du bland annat välja att läsa en ”intensiv italiensk språkkurs” med 20 lektioner per vecka eller så kan du läsa en ”kombinerad italiensk språkkurs” som kombinerar en ”intensiv italiensk språkkurs” med 10 privatlektioner. Vår skola erbjuder även en ”italiensk konversationskurs” med 10 lektioner i veckan.

På vår språkskola i Elba kan du också delta i en ”italiensk klubb 50+” som är väldigt populär bland våra studenter i 50-års åldern och äldre som vill studera italienska med studenter i samma ålder som dem själva. ”Italiensk klubb 50+” inkluderar ett aktivitetsprogram med utflykter, guidade turer, vinprovning, besök till Napoleons villa och mycket mer.

Studenter från vår skola på Elba, som lär sig italienska i solen.
Studera italienska i solen

Studenter som vill läsa en italiensk språkkurs på Elba kan välja mellan att bo i en delad studentlägenhet med självhushåll eller på det fyrstjärnigt hotell som skolan är belägen i. Hotellrummen har alla privata badrum och tillgång till telefon. Alla hotellets gäster kan också använda hotellets pool, tennisbanor och restaurang.

Elba erbjudet mängder med aktiviteter efter lektionstid och du har aldrig tråkigt på denna ö. Vår språkskola organiserar också olika aktiviteter, så som en välkomstmiddag, olika utflykter, guidade turer, båtutflykter, besök på de lokala marknaderna och till Napoleon Museet. Det finns även en mängd olika vattensporter att välja mellan.

När du ska studera italienska på Elba kan du flyga till Marina di Campos flygplats som ligger på Elba och sedan ta en taxi från flygplatsen till ditt boende i Marciana Marina. Du kan också flyga till Pisas flygplats och ta tåget till Piombino Marittima och där kan du ta färjan till Portoferraio och sedan en taxi därifrån till Marciana Marina.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages