Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera italienska i Florens, Italien

Utsikt från vår skola i Florens, Italien
Utsikt från vår skola i Florens

Florens
Om du vill lära dig italienska är Florens det naturliga valet. Våra italienska språkkurser i Florens är några av de mest populära i Italien. Studenter som väljer att studera på vår språkskola kommer att befinna sig i centrum av staden, omgivna av Italiens kultur och historia. Florens är en stad där något alltid händer och det finns mycket att se, du kommer inte ha tråkigt i Florens!

Om du vill lära dig italienska är Florens det naturliga valet. Våra italienska språkkurser i Florens är några av de mest populära i Italien. Studenter som väljer att studera på vår språkskola kommer att befinna sig i centrum av staden, omgivna av Italiens kultur och historia. Florens är en stad där något alltid händer och det finns mycket att se, du kommer inte ha tråkigt i Florens!

Vår italienska språkskola ligger idealiskt placerad i Florens historiska centrum, bara fem minuters promenad från Ponte Vecchio, Florens mest berömda bro.

Kurser i italienska i Florens, Italien
Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Florens
 Kurser i italienska

  Italien
    Alghero
    Elba
     Florens
    Genua
    Milano
    Neapel
    Pisa
    Rom
    Salerno
    San Giovanni
    Siena
    Sorrento
    Taormina
    Trieste
    Tropea
    Venedig
    Viareggio


  Tillbaka till Studera italienska
Lektion, Florens
Lektion, Florens

  Vår skola i Florens, Italien

Studenter utanför skolan i Florens
Studenter utanför skolan i Florens
Våra italienska språkkurser i Florens hålls i en renoverad 1800-talsbyggnad vid floden Arnos strandbank, mitt i centrum. Bara fem minuters promenad från skolan hittar du den världsberömda bron Ponte Vecchio. Skolan har 10 välutrustade klassrum med luftkonditionering och en magnifik utsikt ut över staden. Att studera italienska i Florens innebär också att vi erbjuder våra studenter en fri grammatiklektion varje vecka som extra stöd samt fri tillgång till Internet.

Söker du efter italienska språkskolor i Florens och vill lära sig så mycket som möjligt ska du läsa på vår skola. Vi erbjuder en mängd olika kurser. Du kan studera italienska i Florens antingen på en språkkurs med 20 lektioner i veckan eller på en ”Superintensiv” kurs med 24 eller 30 lektioner i veckan. Om du vill lära dig ”Affärsitalienska” finns den möjligheten såväl som möjligheten att läsa en examensförberedande kurs för de internationellt erkända språkdiplomen CILS och CELI.

Är du över 50 och vill lära dig italienska med medstudenter i samma ålder finns en speciell ”50+ kurs”.

Studenter på utflykt
Studenter på utflykt

Våra skola kan erbjuda en mängd olika boenden när du väljer att studera italienska i Florens. Du kan bo antingen i lägenhet där du lagar maten själv, i privat studiolägenhet fem minuters promenad från skolan eller i noga utvalda värdfamiljer. Om du vill lära dig italienska så fort som möjligt rekommenderar vi att du bor i värdfamilj eftersom det ger dig chansen att använda italienskan även utanför lektionerna.

Liksom våra andra skolor i Italien erbjuder vår skola i Florens ett brett kulturellt program bestående av guidade turer runt Florens, italienska filmkvällar på skolan, teaterbesök och utflykter runt om i Toscana. Det kulturella programmet är tänkt att vara en hjälp för studenterna att kunna använda språket såväl som att njuta av sin språkresa i Italien. Med sitt utmärkta läge, sina många aktiviteter för studenterna samt den höga kvalitén på kurserna är vår språkskola i Florens en av de mest populära i Italien.

Vår skola kan ordna med transport från flygplatsen om du vill bli upphämtad när du anländer till Florens. Samma service är tillgänglig om du anländer till flygplatsen i Pisa.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages