Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Italiensk språkkurs i Genua, Italien

Marinan, Genua
Marinan, Genua

Genua, Italien
Genua är en fängslande och orörd stad med en äkta italiensk prägel, så en språkkurs här, är ett perfekt sätt att lära sig det italienska språket! Genua var tidigare en av de mäktigaste stadsstaterna i världen och en pionjär inom upptäcksresande, vilket har resulterat i att staden idag besitter ett överflöd av palats och enorma historiska rikedomar. Lär dig italienska i Genua och tillbringa dina dagar med att vandra tillbaka i tiden bland stadens medeltida gator. Dessa “caruggi” ledde till fantastiska öppna torg och antika stadshus, målade i alla tänkbara färgnyanser, med utsikt över Medelhavets djupblå vatten. Njut av en spektakulär utsikt över staden från hissen “il Bigo”, byggd till att efterlikna en fartygskran och således en hyllning till Genuas anrika sjöfartstradition.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Genua
 Lär dig italienska

  Italien
    Alghero
    Elba
    Florens
     Genua
    Milano
    Neapel
    Pisa
    Rom
    Salerno
    San Giovanni
    Siena
    Sorrento
    Taormina
    Trieste
    Tropea
    Venedig
    Viareggio


  Tillbaka till Studera italienska
Torget San Giorgio
Torget San Giorgio

  Vår skola i Genua, Italien

Italienskalektion vid vår skola
Italienskalektion vid vår skola

Vår skola är inhyst i en vacker restaurerad historisk byggnad i Genuas natursköna centrum, belägen enbart en kort promenad från havet. Här kommer du att lära dig italienska i stora ljusa klassrum med infödda italienska lärare, som alla älskar sitt arbete! I studenternas samlingsrum, finner du ett litet bibliotek och datorer med fri internettillgång, samt förfriskningar. Denna plats är således det perfekta stället för att öva din italienska tillsammans med andra studenter!

Vår skola erbjuder en mängd olika undervisningsalternativ och därför kan du lära dig italienska på det sätt som passar dig bäst. På en Standard- eller Intensivkurs i Genua, sker undervisning i en grupp med andra studenter, men om du enbart vill dra nytta av den personliga uppmärksamheten från din lärare, kan du välja en kurs endast bestående av Privatlektioner. På Standardkursen, kommer du att ha 20 lektioner i italienska varje vecka, medan Intensivkursen består av 30 lektioner i veckan.

Vår skola ger dig möjlighet att skräddarsy dina individuella lektioner i enlighet med dina intressen. Lär dig mer om ämnen som historia, konst, litteratur, juridik, kultur eller italiensk kokkonst, samtidigt som du förbättrar dina italienska språkkunskaper!

Kursschemat för Privatlektionerna är även mycket flexibelt. Välj om du vill ha lektioner varje vardag eller enbart tre dagar i veckan, med antingen två eller fyra lektioner varje dag. Oavsett vilken kurs du än väljer, kommer du att förbättra dina språkkunskaper oerhört mycket och fortfarande ha gott om tid för att upptäcka denna oförglömliga stad!

Vår skola erbjuder även Kombinerade kurser, inklusive både grupp- och privatlektioner. Dessa kurser ger dig chansen att träffa andra studenter via grupplektionerna, samt även dra nytta av de specialiserade privatlektionerna.

Om du har frågor angående någon av dessa kurser, var vänlig och kontakta oss.

Fest vid vår skola
Fest vid vår skola

Bästa sättet att uppleva den italienska kulturen till fullo är att leva med italienska människor! Vår skola anordnar boende i noggrant utvalda genovesiska värdfamiljer. Dina italienska värdar förser dig med frukost varje morgon och en vänlig italienskspråkig miljö, vilket gör att din språkförståelse kommer att förbättras hela tiden. På kvällarna har du även möjlighet att använda värdfamiljens kök.

Om du istället föredrar att umgås med internationella studenter är vår skolas delade lägenheter ett perfekt val. Detta boendealternativ är utmärkt om du vill socialisera och möta nya människor. Om du istället vill ha ditt eget privata utrymme när du studerar italienska i Genua, kan vår skola gärna ordna en privat lägenhet under din vistelse.

Parallellt med din italienska språkkurs i Genua erbjuder vår skola ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Först och främst kommer en stadsrundtur att organiseras, för att du ska få möjlighet att bekanta dig med Genuas uråldriga gator. En välkomstdrink på skolan kommer sedan att hjälpa dig att lära känna dina studiekamrater. Här erbjuds emellanåt även gratis seminarier gällande vissa aspekter av den italienska kulturen.

Under hela din vistelse, kommer vår skola även att erbjuda dig ett brett utbud av valfria aktiviteter, bland annat italienska matlagningslektioner, vinprovning, fotvandringar i naturen och middagar på lokala restauranger. På våra heldagsutflykter har du även möjlighet att utforska lite mer av Italien, bland annat en båttur till den italienska rivieran, ett besök till vackra Portofino eller de spektakulära byarna som hänger från klipporna i Cinque Terres nationalpark.

Vid din ankomst till Genua, hämtar gärna vår skola upp dig från antingen Genuas flygplats eller tågstation, men denna tjänst ingår dock inte i kurspriset.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages