Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera italienska i Neapel, Italien

Neapel, Italien
Neapel, Italien

Neapel
Bästa sättet att lära sig ett nytt språk på är att vistas i landet där språket talas. Vill du lära dig tala italienska som en italienare ska du läsa någon av våra italienska språkkurser i Neapel. Här kan du dessutom delta i vår extremt populära italienska matlagningskurs! Väljer du att studera språk utomlands kommer du upptäcka att du lär dig snabbt och att du får förståelse för folket som talar språket. Den historiska staden Neapel är en unik plats där du kan fördjupa dig i Italiens språk och kultur.

Kurser i italienska, Neapel, Italien
Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Neapel
 Kurser i italienska

  Italien
    Alghero
    Elba
    Florens
    Genua
    Milano
     Neapel
    Pisa
    Rom
    Salerno
    San Giovanni
    Siena
    Sorrento
    Taormina
    Trieste
    Tropea
    Venedig
    Viareggio


  Tillbaka till Studera italienska
Klass på vår skola i Neapel
Klass på vår skola i Neapel

  Vår skola i Neapel, Italien

Studenter på en guidad tur i Neapel
Studenter på en guidad tur i Neapel
Söker du efter italienska språkskolor i Neapel som ligger centralt och där du får chans att också uppleva italiensk kultur har du hamnat rätt! Vår språkskola ligger i en 1800-talsbyggnad i den historiska delen av staden. Skolan har nio välutrustade klassrum, ett internetkafé med fri Internetaccess, ett bibliotek och ett studierum.

Att studera italienska i Neapel på vår skola innebär en mängd olika kursalternativ. Du kan studera en ”Intensivkurs” med 20 lektioner i veckan eller en ”Kombinerad kurs”. Den kombinerade kursen är perfekt om du vill få ut så mycket som möjligt av dina studier. Då kan du kombinera lektioner i klass med 5 eller 10 privatlektioner i veckan. Du kan också välja att läsa en kurs i ”Affärsitalienska”. Vill du läsa en mindre intensiv kurs finns en ”Medelintensiv kurs” med 6 lektioner i veckan.

Läser du italienska språkkurser i Neapel kan vi också erbjuda vår väldigt populära kurs “Italiensk matlagning”. Matlagningskursen hålls på kvällstid och går bra att kombinera med en språkkurs. Matlagningskkursen hålls av italienare och är ett bra tillfälle att öva sin italienska. I slutet av varje kurstillfälle samlas studenterna, dricker ett glas vin och äter tillsammans. Den här kursen består av 3 kvällars praktisk italiensk matlagning per vecka.

Skolreceptionen
Skolreceptionen

Vår italienska språkskola i Neapel arrangerar boende i värdfamiljer, i studios eller i lägenheter där du själv kan laga din mat. Vår skola rekommenderar dock studenterna att bo i värdfamilj eftersom man då får chansen att öva sin italienska även utanför klassrummet.

Att studera italienska i Neapel innebär också att göra sig bekant med den italienska kulturen. Vår skola erbjuder ett brett kulturellt program med guidade turer runt staden, italienska filmkvällar, fester, seminarier om Neapels kultur och historia och utflykter till Sorrento, Capri, Amelfi och Pompeiji. Aktivitetsprogrammet ser till att du får chans att använda dina nyvunna språkkunskaper såväl som en inblick i italiensk kultur.

Behöver du bli hämtad på Neapels flygplats när du anländer för din språkresa kan vår skola anordna detta. Du blir då skjutsad till ditt boende.

Neapel är en underbar plats att studera på, en plats där lokalbefolkningen är glad att tala italienska med dig och där du lätt känner dig välkommen!

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages