Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
Phillippa
 

Studera italienska i San Giovanni, Italien

San Giovanni Valdarno, Toscana
San Giovanni Valdarno, Toscana

San Giovanni
Lär dig italienska vid vår språkskola i San Giovanni Valdarno, en vacker medeltida stad i hjärtat av Toskana. San Giovanni har endast 17,000 invånare och är fortfarande orörd av massturism, vilket gör staden till en lugn och gästvänlig plats att lära sig italienska på. Studenter som läser italienska vid vår språkskola i Toskana har en bra utgångspunkt för att utforska många berömda städer, samt Toskanas vackra böljande landskap. San Giovanni är en perfekt plats för de som vill lära sig italienska vid en språkskola belägen i en traditionell och trygg italiensk stad, men som samtidigt vill ha berömda städer som Florens och Siena inom räckhåll. Studenter som läser italienska vid vår skola i San Giovanni kan enkelt besöka andra städer i Toskana bland annat Siena, Pisa, Florens, Lucca eller San Gimignano.

Phillippa

 Andra val - San Giovanni
 Studera italienska

  Italien
    Alghero
    Elba
    Florens
    Genua
    Milano
    Neapel
    Pisa
    Rom
    Salerno
     San Giovanni
    Siena
    Sorrento
    Taormina
    Trieste
    Tropea
    Venedig
    Viareggio


  Tillbaka till Studera italienska
Italienskalektioner på vår skola
Italienskalektioner på vår skola

  Vår skola i San Giovanni, Italien

Vinprovning
Vinprovning
Vår italienska skola i San Giovanni Valdarno, Toskana, är inhyst i Palazzo Salviati som under medeltiden tillhörde en adelsman och är belägen precis vid stadens huvudtorg. Skolan har en mycket trevlig atmosfär och personalen gör allt för att studenterna ska trivas både på skolan och i San Giovanni.

Vår vackra språkskola ligger i hjärtat av Toskana och har 5 klassrum, en solterass med utsikt över staden, samt en receptionsavdelning med gratis tillgång till Internet. Studenterna har även tillgång till ytterligare 3 klassrum och en skolbiograf med surroundljud i skolans andra byggnad (en kort promenad från skolan).

Förutom italienska språkkurser har studenter vid vår skola möjlighet att fördjupa sig i Italiens och Toskanas matlagningskonst, genom att kombinera en italiensk språkkurs med praktiska matlagningslektioner. Skolan erbjuder även den mycket populära kursen Italienska och Cykling med 12 lektioner i italienska/vecka, 2 guidade cyklingturer/vecka, 2 eftermiddagsbesök/vecka, en middag och picknicklunch, samt boende i en privat studiolägenhet. Tack vare denna kurs kan du både studera italienska och utforska Toskana på cykel!

Vår språkskola i San Giovanni arrangerar också Arbetspraktik i Toskana för studenter som vill stanna kvar i Italien när de avslutat sina språkstudier.

Vår skola
Vår skola

Vi kan erbjuda boende i delade lägenheter, i privata studiolägenheter och hos noga utvalda italienska värdfamiljer. Alla boendealternativ ligger inom gångavstånd till skolan. Vi rekommenderar alltid våra studenter att bo hos italienska värdfamiljer, eftersom de då får möjlighet att öva den italienska de lär sig i skolan med familjen.

Precis som våra andra skolor i Italien arrangerar vår skola i San Giovanni ett omfattande kulturprogram, där italienska filmkvällar, promenader och sociala evenemang, samt helgutflykter till Florens, Siena och andra platser i Toskana ingår. Detta kulturprogram garanterar att studenterna kommer att trivas under sin vistelse i Toskana och hjälper dem samtidigt att använda den italienska de lärt sig på kursen utanför klassrummet.

Vår skola ser till att alla studenter blir upphämtade från San Giovannis tågstation vid sin ankomst utan någon extra kostnad.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages