Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera italienska på Sicilien, Italien

Studera italienska på Sicilien
Studera italienska på Sicilien

Taormina
Sicilien är en unik plats att lära sig det italienska språket på och ön är berömd för sin avslappnade, sorglösa livsstil, underbara klimat och vänliga befolkning. Taormina är en vacker stad som fullkomligen sprudlar av kultur och historia och det praktfulla landskapet är omgivet av det varma Medelhavet. Allt detta gör Taormina till en perfekt utgångspunkt för att utforska resten av Sicilien. Vår italienska skola i Taormina, Sicilien, erbjuder en lång rad olika italienska språkkurser, samt matlagningskursen Vera Mamma. Taoromina är verkligen en fantastisk plats och bör därför inte missas av de som vill upptäcka det verkliga och oförstörda Italien.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Taormina
 Studera italienska

  Italien
    Alghero
    Elba
    Florens
    Genua
    Milano
    Neapel
    Pisa
    Rom
    Salerno
    San Giovanni
    Siena
    Sorrento
     Taormina
    Trieste
    Tropea
    Venedig
    Viareggio


  Tillbaka till Studera italienska
Italienskalektioner på vår skola
Italienskalektioner på vår skola

  Vår skola i Taormina, Italien

Vår italienska språkskola i Taormina, Sicilien, ligger i en historisk villa i stadens centrum, bara 200 meter från den grekiska teatern. Alla klassrum har luftkonditionering. Skolan ligger i en vacker botanisk trädgård, som tillsammans med villan är skyddad av Soverintendeza delle Belle Arti (det nationella programkontoret för bevarandet av konst och monument). Skolan har ett eget kök där matlagningslektioner hålls, liksom en cafateria där man kan få varma och kalla drycker och snacks i mellan lektionerna.

Skolan är ofta värd för bok presentationer av författare. Den är också ett centrum för kulturstudier, en Cine Forum, teaterföreställningar och konserter. Skolans trädgård är även värd för skulptur och måleri utsällningar under sommaren.

Du kan välja att studera italienska på en Halvintensiv språkkurs med 10 lektioner varje vecka, en Standardkurs med 20 lektioner varje vecka, en Intensivkurs med 30 lektioner varje vecka eller om du vill lära dig så mycket italienska som möjligt under din vistelse i Taormina, kan du läsa en Standard Plus italiensk språkkurs med 20 grupplektioner och 5 privatlektioner varje vecka. Vår skola erbjuder även en Förberedande Examinationskurs inför den internationellt erkända CELI-språkexamen i italienska.

Italienska och matlagning
Studenter kan även delta i kurserna Italiensk Matlagning eller Vera Mamma, vilka undervisas av en riktig siciliansk “mamma” och följs av 3 måltider som studenterna förbereder under hennes ledning.


Vår italienska språkskola i Taormina erbjuder boende i lägenheter med självhushåll (som delas tillsammans med studenter från skolan), privata studiolägenheter, gäststugor eller i noga utvalda värdfamiljer. Vår skola råder alltid de som vill lära sig så mycket italienska som möjligt att bo i värdfamiljer, eftersom familjen endast kommer att prata italienska med studenterna.

Precis som våra andra skolor i Italien, erbjuder vår skola ett omfattande kulturprogram med italienska filmkvällar, teaterbesök, seminarier i kultur och historia, guidade helgutflykter och konserter. Detta program garanterar att studenterna får en trevlig vistelse på Sicilien och hjälper dem dessutom att öva den italienska de lär sig på kursen även utanför klassrummet. Skolan har en väldigt vänlig atmosfär och Sicilien i sig är en oförglömlig upplevelse.

Om du skulle vilja, kan vår skola hämta upp dig från Catanias flygplats vid din ankomst och sedan skjutsa dig till ditt boende.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages