Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera italienska i Tropea, Italien

Tropea, Italien
Tropea, Italien

Tropea
Om du letar efter en unik strandort i en av Italiens mest imponerande regioner, varför inte studera italienska i Tropea! Tropea är en medeltida stad i Kalabrien, på Italiens sydvästra kust. Våra studenter blir ofta förälskade i Tropeas slingrande gator, sandiga stränder och hisnande vyer.

Om du läser en italiensk språkkurs i Tropea, kommer du att vistas på ett ställe där du kan njuta av allt Medelhavslivet har att erbjuda, till exempel att bada i havet och att utforska de fridfulla bukterna i och runt staden. Tropeas vita stränder och rena vattendrag är perfekta för segling, surfing eller bara ren avkoppling.

Vår skola i Tropea har ett valfritt aktivitetsprogram för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din italienska språkkurs. Du kan välja mellan en rad olika utflykter till oförglömliga platser som Etnaberget, Taormina och Kalabriens gamla vingårdar.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Tropea
 Studera italienska

  Italien
    Alghero
    Elba
    Florens
    Genua
    Milano
    Neapel
    Pisa
    Rom
    Salerno
    San Giovanni
    Siena
    Sorrento
    Taormina
    Trieste
     Tropea
    Venedig
    Viareggio


  Tillbaka till Studera italienska
Stranden, Tropea
Stranden, Tropea

  Vår skola i Tropea, Italien

Italienskalektion, Tropea
Italienskalektion, Tropea
Vår italienska språkskola är belägen mitt i Tropeas centrum och inhyst i en byggnad från 1300-talet, vilken en gång i tiden tillhörde en adelsman. Skolan har en mycket trevlig atmosfär, välutrustade klassrum, samt ett bibliotek med Internettillgång. Skolan ligger dessutom endast en kort promenad från stranden och är således en perfekt plats för att slappna av på under eftermiddagarna efter lektionernas slut!

Vår Standardkurs är den mest populära kursen i Tropea och innefattar 20 lektioner varje vecka, vilket ger dig mycket tid över för att utforska staden eller kuststigarna på en av skolans mountainbikes.

Vi erbjuder även en Kombinerad kurs (Standardkurs + 6 privatlektioner varje vecka), en kurs med Privatlektioner (10 eller 20 lektioner varje vecka) och en Italiensk Litteraturkurs. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående våra kurser.

Alla våra lärare är fullt kvalificerade och har alla italienska som modersmål. Med endast 6 studenter i varje grupp, kommer du att få massor av hjälp och uppmärksamhet.

Stora torget i Tropea
Stora torget i Tropea

Om du beslutar dig för att studera italienska i Tropea, kommer du att kunna välja mellan en rad olika boendealternativ. Du kan bo med andra studenter från skolan i en delad lägenhet, inom nära räckhåll till stranden. I dessa lägenheter delas kök, vardagsrum och badrum med andra studenter. Vi erbjuder även studiolägenheter med balkong och studiolägenheter med utskikt över havet.

Kontakta oss gärna för mer information om dessa boendealternativ.

Om du läser en italiensk språkkurs i Tropea, kommer du att kunna dra mycket nytta av det omfattande kulturprogram vår skola arrangerar, där resor till Etna och rundturer i Tropea ingår. Kontakta oss gärna för mer information.

För att ta dig till Tropea kan du välja att flyga antingen till Lamezia Termas flygplats eller till Reggio Calabrias flygplats. Vi kan arrangera upphämtning från flygplatsen för den som vill. Kontakta oss gärna för mer information.

  

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages