Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
Phillippa
 

Studera japanska

Studera japanska
Studera japanska

Japanska
Om du vill lära dig japanska, är det bästa och snabbaste sättet att studera i Japan! Om du läser en japansk språkkurs vid en av våra skolor i Japan, kommer du att vara omgiven av infödda japanska lärare, den lokala befolkningen och andra internationella språkstudenter. Våra skolor i Japan är, Tokyo Alternativ 2, Tokyo Alternativ 3, Gifu och Fukuoka.

Här kommer du att höra språket talas hela tiden, vilket ger dig många tillfällen att öva din japanska varje dag. Beställ sushi, fråga lokalbefolkningen efter vägvisning och umgås med andra språkstudenter vid vår skola, allt detta i Japan!

Ytterligare en fördel med att studera japanska är att du under din studietid, kommer att få uppleva detta vackra och fängslande land! Japan är fascinerande på ett motsägelsefullt sätt, med sina ultramoderna skyskrapor, antika traditioner och orörd natur.

Oavsett om du är helt nybörjare eller om du redan har en avancerad förståelse av språket, kan du läsa vilken japansk språkkurs som helst vid vår skola i Tokyo!

Kontakta oss gärna för mer information om vårt japanska språkprogram eller beställ ett gratisexemplar av vår broschyr, vilken innehåller fullständig information om våra japanska språkkurser och skolor i Japan.

Vår japanska språkskola i Japan
Japanska språkkurser i Japan
 Japanska språkkurser

  Japan
    Fukuoka
    Gifu
    Tokyo Alternativ 2
    Tokyo Alternativ 3


  Tillbaka till studera japanska


  Japanska språkkurser i Japan 

 Japansk standardkurs
  Denna kurs, som erbjuds på olika nivåer, består för det mesta av 20 lektioner per vecka, beroende på vilken av skolorna du väljer. Lektionerna pågår antingen på morgonen eller på eftermiddagen, vilket ger dig mycket tid över att utforska Japan!
 Japansk Minigrupp kurs
  Du kan välja att studera i mindre grupper, vanligtvis mellan tre och fem studenter per klass, med 18 lektioner per vecka. Du kan studera i tre eller fyra veckor, bekanta med det japanska språket eller bygga på en mellannivå i japanska.
 Japanska privatlektioner
  Du kan få de japanska lärarnas odelade uppmäksamhet om du vill, de är högtkvalificerade och har flera års erfarenhet i att undervisa japanska som främmande språk. Privatlektionerna är skräddarsydda för dina behov, vilket kommer snabba på inlärningsprocessen! Du kan även bilda grupp med vänner som också vill lära sig japanska, och planera studieprogrammet tillsammans.
 Kombinerad japanskakurs
  För att dra nytta av både grupp-och privatletioner kan du kombinera den japanska standardkursen antingen med Minigrupp kursen eller med privatlektioner. På grupplektionerna kan du prata japanska med andra studenter, och sedan fokusera på det område som du behöver förbättra dig inom när du har privatundervisning.
 Långsiktig japanskakurs
  Studera på en av våra Långsiktiga kurser, och du kommer lämna Japan med en avancerad språknivå i det japanska språket, och du kommer desstom lära dig att älska Japan och dess kultur! En Långsiktig kurs pågår mellan ett och två år.
 Japanskakurser med särskild inriktning
  Vi erbjuder en olika specialprogram om du vill bekanta dig mer med en viss aspekt av det japanska språket eller den japanska kulturen. Du kanske behöver lära dig japanska inför ditt jobb, i så fall är kursen i affärsjapanska ett perfekt val! Du kan också bättre lära känna Tokyo på vår Introduktion av Tokyo kurs, som kommer visa dig lite av vad Japans underbara huvudstad har att erbjuda!

  Boende i Japan 

 Japanska värdfamiljer:
  Få en smak av den japanska kulturen och öva din japanska med lokalbefolkningen! Våra skolor jobbar hårt för att försäkra sig om att alla våra familjer är lämpliga.
 Delade studentlägenheter:
  Det finns enkelrum och dubbelrum i de delade lägenheterna, och de ligger alla inom nära räckhåll till skolan. Det är lätt att skaffa nya vänner i denna trevliga och internationella miljö. Du kommer dela badrum, kök och tvättmaskin med andra studenter från skolan.
 Campus boende:
  Somliga av våra skolor kan ordna boende i samma byggnad där du har dina japanskaletioner, vilket naturligtvis är väldigt bekvämt. Kök, badrum och tvättmaskin kommer du dela med andra studenter.
 Privata studiolägenheter:
  Skolan kan också ordna boende i privata studiolägenheter om om du föredrar att bo själv.

Våra skolor kan även ordna andra typer av boenden för dig. Du kan välja att bo på hotell, i gästsstugor, vandrarhem eller också traditionella japanska värdhus. Det viktigaste för oss är att du trivs med ditt boende under din vistelse i Japan!

  Japanska språkkurser 

  Japan
    Fukuoka
    Gifu
    Tokyo Alternativ 2
    Tokyo Alternativ 3


 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages