Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Lär dig Japanska i Fukuoka, Japan!

Lär dig Japanska i Fukuoaka
Lär dig Japanska i Fukuoaka

Fukuoka

Studera japanska i Fukuoka, en historisk stad, där tradition och modernitet möts! Inbäddat mellan bergen och Genkai havet, på norra stranden av ön Kyushu, så sägs Fukuoka vara en av de äldsta städerna i Japan. Fukuoka kombinerar en spännande atmosfär av en modern stad med fridheten och lugnheten av vackra naturområden och historiska monument. Den moderna staden Fukuoka grundades 1889, när två städer, Fukuoka och Hakata slogs samman. Detta skapade en stad med två väldigt tydliga personligheter. Hakata, med sin hamn sägs vara staden för köpmännen, och förblir än idag det kommersiella centrum i Fukuoka, medans gamla Fukuoka var en stad för samurajer och nu är det känt för fantastisk shopping samt dess renhet, säkerhet, utmärkta anläggnigar och bra levnadsstandard. Det är också känt för deras trevliga människor och fantastiska matlagning! Allt detta gör denna kursort till den perfekta platsen att studera japanska!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Fukuoka
 Japanska språkkurser

  Japan
     Fukuoka
    Gifu
    Tokyo Alternativ 2
    Tokyo Alternativ 3


  Tillbaka till Studera japanska
Japanskaklass på vår skola
Japanskaklass på vår skola

  Vår skola i Fukuoka, Japanskapan

Lär dig några japanska seder
Lär dig några japanska seder
Vår japanska skola i Fukuoka ligger i centrum av Tenjin, i hjärtat av Fukuoka City. Skolan har nyligen byggts om för att att ge studenterna den bästa möjliga atmosfären för att lära sig japanska. Anläggnignarna inkluderar 13 fullt utrustade klassrum, ett japanskt "terum" för att öva på traditionella japanska konster, ett stort student lounge rum med PC, videospel, TV och drinkar. Skolan erbjuder gratis internet tillgång för studenter som vill ta med sig sina bärbara datorer , eller PC med bredband internet tillgång. Det finns också ett bibliotek med textböcker, manga och andra läsmaterial, samt TV, DVD spelare och DVD som studenter kan låna gratis.


Kurser

Vår skola i Fukuoka erbjuder ett stort sortiment av japanska språkkurser, med nåt för alla! Du kan välja att lära dig japanska med en standard gruppkurs som består av 20 lektioner per vecka med en intensiv konversation kurs som består av en standardkurs plus 5 konversation lektioner per vecka eller en av de specialintresse kurserna som vår skola erbjuder. De första av dessa är den Japanska och Traditionella Kulturkursen, som består av 20 språklektioner per vecka plus 3 kulturlektioner per vecka. Exampel på ämnen som omfattas i dessa kulturlektioner är kimono-klädsel, keramik, teceremonier, kalligrafi, blomsterarrangemang, japansk matlagning, kampsport, religion, seder och mer! Du kanske också skulle vilja överväga "Japanska genom Popkultur" kursen, som består av 20 språklektioner plus 5 kulturlektioner per vecka. Denna kurs riktar sig till att lära studenter Japanska som det talas idag genom medier såsom filmer och TV, musik, manga och andra modern litteratur. I denna kurs ingår också några i och utanför klass aktiviteter som till exempel skriva din egna manga, besök till en grafisk design skola för att se processen att skriva manga, ge popkultur frågeställning till lokala människor, och gå ut ur klassrummet för att lyssna på Japanska som det talas i vardagligt liv. Vår skola i Fukuoka erbjuder också en Japansk och Volontärarbetsprogram. Studenter på detta programmet måste delta i en standardkurs med 20 lektioner per vecka med löptid på 4-12 veckor (beroende på den nuvarande nivån) innan man deltar i deras volontärprogram. Exempel på volontärarbete är konstgallerier, ekologiska gårdar, vandrarhem, cafeer, workshops och tur guiding.

Our school in Fukuoka also offers a Japanese and Volunteering programme. Students on this programme must attend the ‘Standard’ course of 20 lessons per week for a duration of 4-12 weeks (depending on current level) before attending their volunteer work placement. Examples of Volunteer work placements include art galleries, organic farms, youth hostels, cafes, workshops and tour guiding.

Studenter hos värdfamilj
Studenter hos värdfamilj

Boende

När det gäller boende, kan studenter välja mellan att bo hos värdfamilj, delad lägenhet, studentboende eller privatlägenhet. För studenter som vill fullt fördjupa sig i det Japanska språket och kulturen, rekommenderar vi att du bor hos en värdfamilj, som kommer att välkomna studenter in i deras hem och tala Japanska med dem! Vår skola i Fukuoka erbjuder ett omfattande aktivitetsprogram för att lära studenter om den japanska kulturen. Aktiviteter inkluderar keramik, teceremoni, kampsport, kimonov - klädsel, kalligrafi, film och spelkvällar. Skolan arrangerar regelbundna utflykter såsom turer i staden, besök till lokala restauranger, lokala festivaler, shower och lokala platser av intresse. Vi kan också arrangera flygplats transport till studenter, även om dessa inte är inkluderarde i kurspriserna.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2018 Apple Languages