Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera Japanska i Gifu (Chukyo), Japan

Utflykt med japanska studenter
Utflykt med japanska studenter

Gifu (Chukyo)
Om du väljer att studera japanska i Gifu, kommer du att få uppleva både den lantliga skönheten och den moderna sidan av Japan. Vår skola är belägen i ett idylliskt område precis utanför Gifu, omgiven av skogar, gröna ängar, Nagarafloden och varma källor. Den livliga metropolen Nagoya, med över två miljoner invånare, ligger endast 20 minuter från Gifu.

Gifu är en gammal stad som har förblivit en viktig del av Japan under historiens gång. Här kan du därför finna många historiska byggnader, enastående slott, buddist- och shintotempel, en mängd muséer, årliga festivaler, samt en rik kultur av områdets rika arv.

Klicka på dessa länkar om du föredrar att studera japanska vid vår Tokyo Alternativ 2 eller Tokyo Alternativ 3 skola.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Gifu
 Studera japanska

  Japan
    Fukuoka
     Gifu
    Tokyo Alternativ 2
    Tokyo Alternativ 3


  Tillbaka till studera japanska
Gifu Castle
Gifu Castle

  Vår skola i Gifu (Chukyo), Japan

Japanskakurser
Japanskakurser

Klassrummen i vår skola i Gifu är ljusa och rymliga och här finns även ett datarum med gratis tillgång till Internet. Lärarna och personalen på skolan är mycket trevliga tillmötesgående och kommer att göra allt för att du ska trivas under din vistelse i Gifu.

Om du vill stanna längre än bara några veckor och verkligen lära känna denna förtjusande del av Japan, välj då att läsa vår Långsiktiga kurs med 20 lektioner varje vecka under ett eller två år. Väljer du det långsiktiga språkprogrammet, kommer du i slutet av kursen att behärska japanska på en avancerad nivå och hysa varma känslor för Japan och den japanska kulturen! På den kortsiktiga kursen med endast några veckor, kommer du även att förbättra dina språkliga färdigheter i japanska rejält! Om du inte har tid att studera japanska i Gifu unde en längre period, är Standardkursen ett perfekt val - du kan här studera mellan två veckor och tre månader, med 20 lektioner i japanska varje vecka.

Om du istället vill ha odelad uppmärksamhet från de japanska lärarna, välj då en kurs endast bestående av Privatlektioner. Vid vår skola, kan du skräddarsy din japanska språkkurs efter alla dina önskemål och därmed välja i vilken takt du vill lära dig.

Inuti vår skola
Inuti vår skola

Om du väljer att bo i en av våra japanska värdfamiljer, kommer du definitivt att göra snabba framsteg med dina språkliga färdigheter. Familjen kommer att förse dig med två måltider varje dag, introducera dig till den japanska livsstilen, samt hjälpa dig att förbättra dina språkkunskaper. Om du föredrar att bo med andra studenter från skolan, kan du även välja att bo i delade studentlägenheter inom nära avstånd. Alla rummen har privata badrum, fullt utrustade kök, samt luftkonditionering. Du kommer här att dela tvättmaskin med de andra internationella studenterna.

Varför inte delta i valfria aktiviteter efter lektionstid tillsammans med andra studener och lärare? Vår skola organiserar ett aktivitetsprogram som innehåller besök till slottet i Gifu, Nagoya, ett välkomstparty, japanska make-up-träffar för kvinnliga studenter och mycket mer! Dessa utflykter och aktiviteter ger dig en ypperlig möjlighet att öva din japanska med lokalbefolkningen och även att utforska Japan.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående japanska språkkurser vid vår skola i Gifu eller skolorna Tokyo Alternativ 2 eller Tokyo Alternativ 3.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2018 Apple Languages