Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Japanska språkkurser i Tokyo, Japan

Välkommen till Tokyo!
Välkommen till Tokyo!

Tokyo Alternativ 2
Japans huvudstad är motsägelsefull på ett alldeles fantastiskt sätt. Läs en japansk språkkurs i Tokyo och du kommer både att upptäcka en otroligt livlig och upptagen stad, men även oaser av lugn och naturlig skönhet. Vår Alternativ 2-skola i Tokyo är ett perfekt exempel på detta. Skolan ligger bara några minuter bort från Shinjuku, Tokyos centrum, vars berömda varuhus, internationella restauranger och fina hotell attraherar miljontals turister varje år. I närheten finns även lövrika parker, perfekta att slappna av i efter dina lektioner i japanska.

För de som skulle vilja vara lite mer aktiva under sin vistelse i Tokyo, finns även fantastiska fritidsanläggningar, inklusive många gym, tennisbanor, fotbollsplaner och sportcenter i det här området. Häng med på en baseballmatch eller till sumoarenan Ryogoku Kokugikan, om du vill se Tokyos passionerade sportfans!

För mer information om vår Tokyo Alternativ 2-skola, läs vidare eller klicka på följande länkar för vår Tokyo Alternativ 3- skola.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Tokyo Alternativ 2
 Japanska språkkurser

  Japan
    Fukuoka
    Gifu
     Tokyo Alternativ 2
     Tokyo Alternativ 3


  Tillbaka till studera japanska
Studenter på utflykt
Studenter på utflykt

  Vår Alternativ 2-skola i Tokyo, Japan

Japanskalektioner på vår skola
Japanskalektioner på vår skola

Vår Tokyo Alternativ 2-skola har 10 klassrum, bibliotek, samlingsrum för studenter och en datasal med gratis tillgång till Internet. Inrättningarna är förstklassiga och med hjälp av japanska högkvalificerade lärare, kan du vara säker på att du kommer att lära dig japanska snabbt.

Alla våra kurser hålls på flera olika nivåer och de passar därför både nybörjare och personer med en avancerad förståelse av det japanska språket. På Standardkursen kommer du att ha 20 lektioner i japanska varje vecka och lektionerna pågår i 50 minuter. Om du vill studera japanska under en längre period, kan du välja vår Långsiktiga kurs och därmed vistas i Tokyo i ett eller två år! Den Långsiktiga kursen i Tokyo består av 20 lektioner i japanska varje vecka, men du kan även skräddarsy en kurs med privatlektioner och således lära dig språket i din egen takt!

Student i en delad lägenhet
Student i en delad lägenhet

Vår skola erbjuder två olika boendealternativ under din vistelse i Tokyo - delade studentlägenheter och privata lägenheter. De delade lägenheterna ligger i ett område med fritids- och shoppingmöjlighter, inom nära räckhåll från skolan. Här delas badrum och kök med andra studenter. Du kan också bo i lägenheter tillsammans med japaner, vilket ger dig ett perfekt tillfälle att öva dina språkkunskaper. De lägenheterna man kan välja mellan finns i flera olika områden av Tokyo. Singelrummen har tv, kylskåp, luftkonditionering och i de flesta fall Internetanslutning.

Aktivitetsprogrammen som vår skola organiserar, ger dig chansen att använda den japanska du lärt dig på kursen. Under din fritid kan du tillsammans med dina klasskamrater och lärare, delta i olika utflykter till platser som Disneyland, Mt. Fuji, Kyoto, men även till andra angränsande asiatiska länder. Du kan även upptäcka den fascinerande japanska kulturen genom japanska matlagninglektioner och karaoke!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående våra japanska språkkurser i Japan.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2018 Apple Languages