Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Japansk språkskola i Tokyo, Japan

Tokyo
Tokyo

Tokyo Alternativ 3
Tokyo är en underbar stad och här finns otroligt mycket att se och att göra! Prova på sushi, upplev kabukiteater eller utforska Japans historia eller konst på ett av stadens museér. Njut av din middag mitt i Tokyos centrum, ett oförglömligt panorama av ljus och skyskrapor.

Vår japanska Alternativ 3-skola i Tokyo är belägen mitt ibland dessa väldiga skyskrapor, i Shinjukudistrikten, i hjärtat av staden. Skolan har ett eget studentcampus på skolområdet, vilket blickar ut över Kandafloden och bjuder studenterna på en underbar utsikt. I området finns många barer, trädgårdar, affärer och matserveringar som tillgodoser alla smaker och önskemål. Flera universitet och högskolor är placerade i Shinjuku och därför är området alltid fullt av aktivitet och levnadskostnaden är relativt låg.

Du hittar mer information om vår Tokyo Alternativ 3-skola nedan. Klicka på följande länk för mer information om vår Alternativ 2-skola i Tokyo.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Tokyo Alternativ 3
 Japanska språkkurser

  Japan
    Fukuoka
    Gifu
     Tokyo Alternativ 2
     Tokyo Alternativ 3


  Tillbaka till studera japanska
Det världsberömda “Bullet Train”
Det världsberömda “Bullet Train”

  Vår Alternativ 3-skola i Tokyo, Japan

Lär dig japanska på vår skola
Lär dig japanska på vår skola

Skolbyggnaden är stor, modern och innehåller bibliotek, datasal och allt annat du behöver för dina studier. Alla lärare på skolan har japanska som modersmål och de är mycket erfarna i att lära ut japanska som ett främmande språk.

Vår japanska Standardkurs finns på olika nivåer och kan läsas även om du är absolut nybörjare! Du kommer att ha 20 lektioner i japanska varje vecka, under minst två veckor och maximalt tre månader. Om du vill studera under ett eller två år, är den Långsiktiga kursen det rätta valet för dig och även den erbjuds på olika nivåer. Välj programmet med japanska privatlektioner och du kommer själv att kunna bestämma kurslängden, samt hur många lektioner du vill ha varje vecka.

Vår skola i Tokyo erbjuder boende på tredje våningen i skolbyggnaden, något som är mycket bekvämt för studenterna. Du kommer här att dela badrum, toalett och tvättmaskin med andra studenter, samt välja om du vill bo i ett enkel- eller dubbelrum. Du kan också välja att bo i ett enkelrum i en delad lägenhet i Matsudo, vilken är en av Tokyos förorter med många restauranger och affärer. Vid boendet i Matsudo ingår badrum, tvättstuga, vardagsrum, innegård och takterass.

Skaffa japanska vänner
Skaffa japanska vänner

Vår japanska språkskola erbjuder studenterna ett omfattande aktivitets- och utflyktprogram, för att de ska få se och uppleva det bästa av Japan under sin vistelse där! I Tokyos omnejd kan du uppleva japansk matlagning, traditionella festivaler, samt även klättra uppför det häpnadsväckande Mount Fuji!

Under heldagsutflykterna kan du även utforska andra japanska städer, bland annat Kyoto som tidigare var Japans huvudstad under många århundraden och kan idag stoltsera med många dyrbara reliker. Även Nagoya ståtar med många historiska monument och det imponerande tv-tornet Nagoya, vilket starkt påminner om Eiffeltornet. Den livliga staden Osaka är däremot berömd för sitt kök, bland annat “takoyaki” (bläckfiskbollar) och "udonnudlar". Även om du endast studerar i Tokyo under en kort period, kommer du att förälska dig i detta vackra land!

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2018 Apple Languages