Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Polska kurser

Studera polska i Polen
Studera polska i Polen

Polska

Studera polska i Polen och gå med antalet av människor runt om i världen som pratar polska! Med över 38 miljoner polacker, såväl som stora grupper i Östeuropa, England, USA och Kanada, är polska verkligen ett viktigt språk som ständigt växer!

Polacker är verkligen extremt vänliga och kommer med nöje hjälpa dig med dina språkkunskaper. Om du tar en polsk språkkurs i Polen, kommer du inte bara förbättra din polska på det mest effektiva sättet, du kommer också uppleva en av Europas mest fascinerande och historiska länder!

Från vilda och underbara oförstörda landskap, till vackra handgjorda, hundraårig arkitektur, är Polen ett land av kontraster. Vår polska språkskola är baserade i Kraków, en otrolig stad med medeltida elegans, kultur och spännande nattliv!

Våra polska kurser passar studenter i alla åldrar, nationaliteter och nivåer från helt nybörjare till avancerad polska talare. Vår skolas erfarna lärare kommer snart få dig att prata språket med självsäkerhet!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att studera polska. Vi hjälper gärna till!

Vår polska språkskola i Polen
Polska kurser i Polen
 Polska kurser

  Polen
    Kraków
    Warsawa


  Tillbaka till studera polska


  Polska kurser i Polen 

 Standardkurs
  Denna är vår skolas mest populära polsk kurser, och består av 25 polska lektioner per vecka, i samma - nivå grupp. Lektioner slutar tidigt på eftermiddagen, vilket ger dig resten av dagen att upptäcka Polen! Kursen täcker alla huvud aspekter av språket, inklusive konversation, grammatik, läsförståelse och skrivning, för att förbättra din nivå i polska!
 Super-intensiv kurs
  För ännu snabbare framsteg, kombinera 25 grupplektioner med 5 mini-grupp lektioner varje vecka. I mini-grupp lektionerna, kommer du dela din lärares uppmärksamhet med endast en till student!
 Super-intensiv kurs plus
  Om du vill lära dig polska så snabbt som möjligt, är detta det bästa alternativet. Programmet ger en blandning av 25 grupplektioner och 5 privatlektioner, som du kan skräddarsy så det passar dina önskemål. Med så mycket uppmärksamhet från vår skolas expert lärare, kommer du förundras över hur mycket polska du lär dig!

Den officiella polska PR hemsidan har en hel del användbar information, såväl som råd om saker att se och göra i detta fantastiska land!

  Boende i Polen 

 Polska värdfamiljer
  Bo med lokalbefolkningen för att uppleva det polska livssättet och snabbare kunna förbättra dina språkkunskaper! Vår Kraków skola gör verkligen sitt yttersta för att försäkra att familjerna är alla väldigt vänliga och välkomnande, och med bra boende standard. De flesta av familjerna bor inom gångavstånd till skolan.
 Delade lägenheter
  Lär känna dina studiekamrater genom att dela boende med dem! Du kommer dela kök och badrum, och ett vardagsrum med TV. Välj mellan lägenheter som ligger nära skolan eller lägenheter nära centrum, precis utanför Krakóws magnifika stadsmurar. Både enkelrum och dubbelrum finns tillgängliga.

  Studera polska - nyttig information 

Den officiella polska PR hemsidan har en hel del användbar information, såväl som råd om saker att se och göra i detta fantastiska land!

  Polska språkkurser  

  Polen
    Kraków
    Warsawa


 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages