Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres

Studera en portugisisk språkkurs i Brasilien

Lär dig portugisiska i Brasilien
Lär dig portugisiska i Brasilien

Språkresa till Brasilien
Att studera portugisiska i ett land där språket naturligt talas, som i Brasilien eller i Portugal, är självklart det bästa sättet att lära sig portugisiska på. Den brasilianska portugisiskan skiljer sig lite från den portugisiska som används i Portugal, men i grund och botten är det samma språk. Våra portugisiska språkskolor i Brasilien finns på två orter, i Maceio och i Salvador da Bahia som båda ligger på Brasiliens östra kust.

För ytterligare information om våra språkskolor i Brasilien, klicka på kartan nedan och på den plats som du är intresserad av. När du ska studera portugisiska i Brasilien kan du dela upp din språkkurs mellan våra två olika skolor, istället för att bara studera på en ort och du kan starta din portugisiska språkkurs när du vill.

Om du är något du är osäker på när du ska läsa portugisiska i Brasilien eller om du bara vill ha råd om var du ska studera din språkkurs, tveka inte att kontakta oss. Vi har stor kännedom om våra språkskolor i Brasilien och vi svarar mer än gärna på dina frågor.

Portugisiska språkkurser i Brasilien
 Lär dig portugisiska

  Brasilien
    Salvador Da Bahia
    São Paulo

  Portugal
    Faro
    Lissabon
    Porto


  Tillbaka till Studera portugisiska

  Våra portugisiska språkskolor i Brasilien 

  Portugisiska språkkurser i Brasilien  

 Portugisisk kurs, standard:
  När du ska studera en portugisisk språkkurs i Brasilien är detta en av våra mest populära språkkurser. Du studerar 20 lektioner per vecka och detta ger dig mycket fritid samtidigt som kursen är intensiv nog för att du ska göra snabba framsteg med dina portugisiska språkkunskaper.
 Portugisisk kurs, intensiv:
  Detta är en kurs som är perfekt för dig, med 30 lektioner per vecka, som intensivt vill läsa portugisiska och lära dig så mycket som möjligt på kort tid.
 Kombinerad portugisisk kurs:
  Detta är en av våra språkkurser som kombinerar en ”Portugisisk kurs, standard” med privatlektioner och om du väljer att studera en ”Kombinerad portugisisk kurs” kan du använda dina privatlektioner till att studera något som är extra viktigt för dig. Som att studera en språkkurs som fokuserar på en speciell del av språket som du behöver i ditt yrke eller förberedelser för en speciell examen eller om du vill eller så kanske det viktigaste för dig är att lära dig att tala portugisiska. Om så är fallet, kan du använda dina privatlektioner till att lära dig att tala portugisiska istället för att skriva.
 Portugisiska kurser med ”speciella teman”:
  På våra portugisiska språkskolor i Brasilien kan du välja mellan:
”Portugisiska och dans”, ”Portugisiska och gastronomi”, ”Portugisiska och brasiliansk musik”, ”Portugisiska för lärare” och en mängd andra portugisiska språkkurser.

När du ska studera portugisiska i Brasilien behöver du inte bara studera på en ort. Du kan dela upp din språkkurs mellan våra två olika skolor i Portugal eller mellan våra språkskolor i Brasilien och våra portugisiska skolor i Portugal. Det talas portugisiska med olika dialekter i olika delar av den portugisisktalande världen. Det kan därför vara en fördel att studera portugisiska på olika skolor, så att du vänjer dig vid de olika sätten som portugisiska används på.

Detta är bara en liten del av de kurser som vi har att erbjuda när du ska studera en portugisisk språkkurs i Brasilien. Kontakta gärna oss om du har några frågor.

  Portugisiska språkskolor  

 Brasilien
   Salvador Da Bahia
   São Paulo

 

 

 Portugal
   Faro
   Lissabon
   Porto



 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages