Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Ryska språkkurser i Riga, Lettland

Lär dig ryska i Riga
Lär dig ryska i Riga

Riga
Upptäck Riga, en av Europas vackraste och mest prisvärda städer! Riga tillhörde Ryssland under mer än 250 år och ryska är det första språket för mer än 40 procent av befolkningen. Lettland tillhör dock EU, så många studenter kommer inte att behöva något visum för att läsa en rysk språkkurs i Riga.

Efter dina lektioner i ryska, kan du ta en härlig promenad längs de vindlande medeltidsgatorna i den äldre stadsdelen (Vecriga), med dess mysiga kaféer och trevliga barer. Dramatiska kyrktorn och imponerande moderna byggnadskonstruktioner delar stadens horisont, tillsammans med de trädkantade stränderna av Daugavafloden som gör bilden fullkomlig. Ta hissen högst upp i St. Peters Katedral för att se magnifika vyer av staden, eller titta ut från toppen av Rigas radio- och TV torn, det tredje högsta tornet i Europa. En rik historia, olika musik- och kulturfestivaler, en av Europas största marknader och ett utmärkt kök - Riga har någonting för alla!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Riga
 Lär dig ryska

  Lettland
     Riga

  Ryssland
    Moskva
    St Petersburg

  Ukraina
    Kiev


  Tillbaka till Studera ryska

  Vår skola i Riga, Lettland

Vår ryska språkskola kunde inte vara bättre belägen, mitt i hjärtat av Riga. Det nationella Operahuset och den viktigaste tågstationen ligger nära, medan den äldre stadsdelen bara är en kort, behaglig promenad bort.

Skolan har bekväma, välförsedda klassrum, ett gemensamt samlingsrum för studenter, en inre skolgård och datorrum med trådlöst Internettillgång.

Kurser

Standardkursen i ryska, med 20 grupplektioner per vecka, måndag till fredag, omfattar konversation, hörförståelse, läsning, skrivning och grammatik, och kommer snabbt att förbättra din allmänna förståelse för ryska! Även i intensivkursen sker undervisningen i grupper med studenter på samma nivå, men denna kurs har mer fokus på konversationsfärdighet.

Skräddarsy din egen kurs med privatlektioner, så får du full kontroll över både kursinnehållet och ditt schema! Det finns även möjlighet att läsa en kombinerad kurs, så att du kan befästa den ryska du lärt dig under grupplektionerna. I våra kvällskurser, sker undervisningen i ryska i minigrupper, med max 6 studenter per klass.

Om du ska studera ryska i Riga av professionella skäl, är vår skolas kurs i ryska för affärer idealisk! Inte bara får du lära dig det ordförråd du behöver för affärslivet, du får även träning i korrespondens, förhandlingar, att hålla presentationer och att kommunicera effektivt på ryska.


Boende

Fördjupa dig helt i det ryska språket – bo med en av vår skolas rysktalande värdfamiljer! Du får ett eget rum, frukost varje dag och massor av övning i att tala ryska! Om du vill ha ett eget badrum, välj en premium värdfamilj (utanför stadscentrum) eller en högstandard värdfamilj (placerad nära skolan).

Vår skola kan också ordna ett mindre kostsamt studentboende åt dig, eller studentboende i samma byggnad som skolan!

Aktiviteter

Ta del av vår skolas varierade aktivitetsprogram medan du lär dig ryska i Riga! Först och främst kommer du att bli introducerad för staden och dess sevärdheter genom en promenadrundtur. Till de typiska aktiviteterna hör även måltider i lokala ryska och lettiska restauranger, besök till museer och till marknaden i centrum, bowling, konserter och filmkvällar. Du kanske till och med får turen att besöka de hänförande vita stränderna i Jurmala.

Hur du tar dig dit

Transport till och/eller från skolan kan ordnas, men detta ingår inte i kostnaden för din kurs.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages