Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera ryska i Moskva, Ryssland

Röda torget, Moskva
Röda torget, Moskva

Moskva
Ta chansen och lär dig ryska i Moskva, Rysslands politiska och ekonomiska centrum. Rysslands huvudstad är en fantastisk plats där du får tillfälle till inblick i Rysslands rika historia, samtidigt som du deltar i någon av våra ryska språkkurser i Moskva. Letar du efter ryska språkskolor i Moskva har du definitivt kommit rätt. Våra ryska språkprogram startar året om och lektionerna hålls av kvalificerade och erfarna lärare.

Studenter på vår skola kan bo antingen hos noga utvalda ryska värdfamiljer eller i delade lägenheter med andra internationella studenter som läser kurser på vårt språkinstitut.

Vår skola i Moskva erbjuder det perfekta tillfället att lära sig ryska i en stad som fascinerar både med sin historia och sin charm.

Ryskakurser i Moskva, Ryssland
Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Moskva
 Kurser i ryska

  Ryssland
     Moskva
    St Petersburg

  Lettland
    Riga

  Ukraina
    Kiev


  Tillbaka till Studera ryska
Möte med ryska studenter
Möte med ryska studenter

  Vår skola i Moskva, Ryssland

Moskva
Moskva
Läser du på vår skola i Moskva har du tillgång till bibliotek, språklabb och Internet med trådlöst nätverk. I fyra av skolans sex klassrum finns också DVD så att studenterna kan titta på ryska filmer.

Bestämmer du dig för att studera ryska i Moskva har du en mängd olika kurser att välja bland. Du kan läsa antingen ”Standardkursen” med 20 lektioner i veckan eller ”Intensivkursen” som består av 20 språklektioner samt 5 lektioner ”Kulturkunskap” i veckan. Vill du lära dig så mycket som möjligt kan det vara en bra idé att ta privatlektioner (15, 20, 30 eller 40 lekt/ vecka) eller den ”Kombinerade kursen” där du kan delta i både privatlektioner (5 lekt/vecka) och klassrumslektioner.

När du läser ryska språkkurser i Moskva kan du bo antingen i lägenhet med andra internationella studenter, eller i noga utvalda värdfamiljer. Skolan rekommenderar studenter som vill lära sig ryska så fort som möjligt att ta tillfället att bo i en rysk värdfamilj så att du kan öva språket även på fritiden.

Ryska värdfamiljer, Moskva
Ryska värdfamiljer, Moskva

I likhet med våra andra språkskolor i Ryssland anordnar skolan i Moskva ett brett kulturprogram med bland annat guidning runt i Moskva, besök till Kreml, Treytakov-galleriet och det statliga konstmuséet. Promenader runt om i Moskva och teaterbesök finns också på programmet. De här utflykterna finns till både för att studenterna ska trivas under sin tid på skolan och för att de ska få tillfälle att öva språket även utanför lektionerna.

När du väljer att studera ryska i Moskva får du också chansen att kombinera dina studier med vår skola i St Peterburg. På sätt får du se två intressanta, men väldigt olika, ryska städer.

För studenter som bokar boende tillsammans med sin kurs ingår kostnadsfri upphämtning på flygplatsen vid ankomst till Moskva.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2018 Apple Languages