Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Lär dig ryska i Kiev

Studenter på utflykt
Studenter på utflykt

Kiev

Lär dig ryska i Kiev, som är beläget vid den historiska gränsen av Europa och Ryssland! Kiev, känt som ‘Cradle of Russian culture’ grundades 1500 år sedan och är en av de äldsta städerna i Europa! Känt för deras enastående arkitektur och kullerstensgator, är Kiev verkligen en vacker stad. Det är också den tredje största rysktalande staden utanför Ryssland och även efter självständigheten från Sovjetunionen 1991, så fortsätter 85% av befolkningen att tala ryska i deras vardagliga liv, vilket innebär att detta är den perfekta platsen att studera ryska! Folket i Ukraina är också känt för deras vänlighet, vilket innebär att studenterna kommer att finna det väldigt enkelt att träffa lokala människor och öva på deras ryska medans de vandrar omkring i stan! Kiev är också den säkraste och renaste staden i Europa, och har den mest imponerade transport systemet, samt är det extremt lätt att hitta till fots. Kiev har verkligen något att erbjuda till alla till exempel museum, opera, konserter och ryska pjäser, samt ett livligt nattliv med många nattklubbar och barer! Det finns också många parker där studenter kan promenera och koppla av.

Förutom allt detta, är levnadskostnaderna mycket lägre än Västeuropa, Moskva och St Petersburg! En annan bra fördel med att studera ryska i Kiev är att om du är ifrån EU, USA, Kanada, Japan, Sydkorea eller Schweiz behöver du inte ansöka visum upp till 90 dagar!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Kiev
 Ryska språkkurser

  Ukraina
     Kiev

  Ryssland
    Moskva
    St Petersburg

  Lettland
    Riga


  Tillbaka till Studera ryska
Ryskaklass på vår skola i Kiev
Ryskaklass på vår skola i Kiev

  Vår skola i Kiev, Ukraina

Studenter som pluggar tillsammans efter lektionen
Studenter som pluggar tillsammans
efter lektionen
Vår skola i Kiev ligger i den historiska stadskärnan i Kiev, bara en kort promenad från den otroliga St. Sofia Katedralen och resterna av den antika stadsporten (Golden Gate). Beläget i 2 historiska byggnader som har nyligen renoverats på en gata kantad med vacker 1800-tals arkitektur, erbjuder vår skola fantastiska anläggningar för studenter till exempel bibliotek, språklab, biograf och konferens rum, samt fullt utrustade klassrum, en snack bar, luftkonditionering och trådlöst internet. Du kan välja att lära dig ryska med en Standard’ Ryska språkkurs (som består av 20 lektioner per vecka och den maximala klasstorleken är 10 och en genomsnittlig klasstorlek är 7), en Mini-Grupp’ kurs (20 lektioner per vecka , med max 6 studenter per klass) , en privatkurs, eller en kombineradkurs som betsår av en Standardkurs, plus 5 eller 10 privatlektioner per vecka.

Du kanske också skulle vilja överväga ett fördjupningsprogram, som består av Mini-Grupp och privatlektioner, boende hos en rysktalande värdfamilj, och inkluderar alla aktiviteter och utflykter, för att ge studenter en övergripande inblick i det ryska språket och ukrainska kulturen.

Du kommer att bli undervisad av kvalificerade lärare, som är inhemska talare av det ryska språket och är väldigt erfarna i att undervisa utländska studenter. Vår skola i Kiev erbjuder också en unik ‘Peer Coaching’ program. ‘Peer Coaches’är studenter från lokala universitet som erbjuder extra hjälp och stöd med deras pratsamma ryska. Vår skola erbjuder också en Rysk Konversations Klubb, som träffas varje Lördag. Det finns grupper för alla nivåer (från nybörjare till avancerade) för att diskutera kultur, politik, konst och vardagslivet i Ukraina.

Student med värdfamilj
Student med värdfamilj

Boende

För studenter som vill fullt fördjupa sig i den Ukrainska kulturen, erbjuder vår skola i Kiev boende hos noggrant utvalda värdfamiljer, där de kommer att tillförse dig med ditt egna rum och antingen en eller två måltider varje dag. Detta är verkligen det bästa boende alternativet från en språklig synvinkel, eftersom värdfamiljerna kommer att tala ryska till studenterna, och hjälpa dem att öva på det de har lärt sig i klassrummen! Vår skola i Kiev kan också arrangera privata lägenheter för studenter.

Aktiviteter

Vår skola i Kiev erbjuder ett brett aktivitetsprogram, där aktiviteter arrangeras de flesta dagarna. Exempel på aktiviteter inkluderar kulturella presentationer av gästtalare, ryska filmvisningar, guidade turer i St. Sophia katedralen och Cave Monastery, som båda är UNESCO World Heritage Sites. Skolan arrangerar regelbundna utflykter till platser i andra delar Ukraina, som till exempel Odessa och Lviv.

Vi kan arrangera flygplats transport för studenter, även om detta inte ingår i priset av kursen.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages