Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera tyska i Kitzbühel, Österrike

Vår skola i Kitzbühel
Vår skola i Kitzbühel

Kitzbühel
Den pittoreska staden Kitzbühel ligger i hjärtat av de österrikiska Alperna. Kitzbühel är en av de mest attraktiva bergsorterna och känd för sina fina slalommöjligheter. På vintern kommer turisterna till Kitzbühel för att åka slalom och på sommaren för att vandra i de vackra bergen. Det är också i Kitzbühel som Austrian Tennis Open anordnas!

Bland våra tyska språkkurser i Kitzbühel finns det mycket att välja på. Bland annat kan du ta chansen att studera till en österrikisk skidinstruktörsexamen. Med sin traditionella tyrolska atmosfär och sitt vackra läge är Kitzbühel en perfekt utgångspunkt för studier, skidåkning och utforskande av Alperna.

Tyskakurser i Kitzbühel, Österrike
Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Kitzbuhel
 Kurser i tyska

  Österrike
     Kitzbuhel
    Wien

  Tyskland
    Augsburg
    Berlin Campus
    Frankfurt
    Hamburg
    Heidelberg
    Köln
    Lindau
    Munster
    München
    Regensburg

  Schweiz
    Zurich


  Tillbaka till Studera tyska
Studenter från vår språksskola
Studenter från vår språksskola

  Vår skola i Kitzbühel, Österrike

Kombinera tyska och skidåkning i Kitzbühel
Kombinera tyska och skidåkning i Kitzbühel
Vår språkskola i Kitzbühel ligger i en lummig förort bara 15 minuters promenad från stadens centrum. Du förflyttar dig lätt in till centrum med någon av bussarna som regelbundet åker mellan staden och skidbackarna.

Med maximum 6 elever i varje klass, gör studenterna som väljer att studera tyska i Kitzbühel på vår språskola snabba framsteg. Läser du ”Standardkursen” har du 20 lektioner i veckan och tack vare den lilla klassen kan läraren ägna dig den tid du behöver. Men det finns också tid, utanför skolan, att utforska Kitzbühel, att åka skidor, snowboard eller att bara njuta av det vackra landskapet och den tyrolska livsstilen. Letar du efter tyska språkskolor i Kitzbühel ska du välja vår skola!

Du kan kombinera din språkresa i Kitzbühel med en skidinstruktörsutbildning. Denna 12-veckorskurs innehåller 8 veckor tyskastudier, 8 veckor skidåkning/snowboarding i Alperna och 2 veckors förberedelse inför instruktörsexamen. I kursen ingår alla liftkort, examensavgift, kursavgift, inkvartering med halvpension samt en veckas resa till östra Europa (Vienna, Budapest, Prag).

Kitzbühel
Kitzbühel

Om du är över 50 och vill lära dig tyska med studenter i samma ålder kan våra tyska språkkurser i Kitzbühel erbjuda en ”Tyska Klubb 50+ kurs”. Den här kursen inkluderar lektioner varje morgon, bed-and-breakfastboende och ett aktivitetsprogram med sociala arrangemang, eftermiddagspromenader och studiebesök samt handledd skidåkning.

Det finns ett antal olika boenden att välja mellan när du väljer att läsa tyska i Kitzbühel. Du kan bo antingen i en delad lägenhet eller på ett 2-stjärnigt eller 3-stjärnigt hotell/gästhus med swimmingpool och sauna. Närmsta buss för att ta sig till skidbacken ligger bara 50 meter från hotellet.

Vid sidan av att studera tyska i Kitzbühel kan du följa med på någon av de program som skolan organiserar på fritiden. Dessa aktiviteter inkluderar kvällar på stan i sällskap med lärarna, utflykter till Alperna, Salzburg och München samt sociala arrangemang och sportaktiviteter. De här programmen hjälper dig att få mer ut av din språkresa i Kitzbühel och att träna den tyska du lär dig på lektionerna. Och inte minst – lära känna dina klasskamrater!

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages