Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera tyska i Freiburg, Tyskland

Vår skola i Freiburg
Vår skola i Freiburg

Freiburg
Universitsstaden Freiburg är en av Tysklands finaste och mest omtyckta städer. Freiburg är Schwarzwalds “huvudstad” och gränsar till Frankrike i väst. Staden är hem för 30 000 tyska studenter, vilket ger den en ”ung” atmosfär trots att den även har ett rikt historiskt arv. Med en mix av natur, ungdomlighet, historia och kultur är tyska språkkurser i Freiburg ett bra val om du vill lära dig tyska!

Tyskakurser i Freiburg
Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Freiburg
 German Courses

  Tyskland
    Augsburg
    Berlin Campus
    Frankfurt
    Hamburg
    Heidelberg
    Köln
    Lindau
    Munster
    München
    Regensburg

  Österrike
    Kitzbuhel
    Wien

  Schweiz
    Zurich


  Tillbaka till Studera tyska
5 minuter från skolan
5 minuter från skolan

  Vår skola i Freiburg

Studenter och lärare på terrassen
Studenter och lärare på terrassen
Vår tyska språkskola i Freiburg ligger i centrum av staden, i närheten av universitetet. Skolan ligger i en 3-våningsvilla med trädgård och har 13 välutrustade klassrum, ett allrum, parkering och ett datarum med åtta Internetuppkopplade datorer. Det finns också en kafeteria och en populär solterrass.

Ska du studera tyska i Freiburg kan skolan erbjuda dig en rad olika språkkurser. Du kan välja en ”Intensivkurs” med 25 lektioner i veckan och max sju studenter per klass, en kurs i ”Affärstyska” eller en ”Affärstyska intensiv”. Kursen i ”Affärstyska intensiv” kombinerar 20 klassrumslektioner (per vecka) i språk med 5 privatlektioner i affärstyska (per vecka).

För yngre studenter kan vi också erbjuda en språkresa under sommaren. “Sommarkursen för unga vuxna” riktar sig till studenter mellan 18 och 25 och ges mellan juni och september. Den här kursen består av 25 lektioner i veckan och har ett maximum av 12 elever per klass.

Bland våra tyska språkkurser i Freiburg finns också en kurs som erbjuder dig att studera och bo i din lärares hem. Den här kursen består av helpension (3 mål mat om dagen) samt 15 eller 20 privatlektioner i tyska per vecka.

När du väljer att studera tyska i Freiburg kan välja att dela upp dina studier mellan våra tyska språkskolor i Freiburg och Berlin. Väljer du detta alternativ betalar du för en av kurserna och delar upp de 4 eller 6 veckorna mellan skola 1 i Berlin och den i Freiburg som du själv vill. Den här ”Multi-stay” kursen inkluderar enkelrum i ett boende där du själv lagar din mat samt tågbiljett mellan Freiburg och Berlin. På detta sätt får du en fantastisk möjlighet att se olika delar av Tyskland och tillfälle att vänja dig vid de olika dialekterna som talas i olika delar av landet.

Tyskalektioner
Tyskalektioner

Det finns olika boendealternativ att välja på när du väljer att studera tyska i Freiburg . Du kan bo antingen i delad studentlägenhet (självhushåll) inom gångavstånd från skolan, i noga utvald tysk värdfamilj eller i studentboende. Studentboendet ligger bara en 10- minuters spårvagnsresa bort. Att bo i studentboende är ett bra sätt att lära känna tyska studenter på och få användning för sina nyvunna tyskakunskaper!

Under dina tyska språkkurser i Freiburg kan du delta i vårt kulturella program med guidade turer runt Freiburg, tyska filmkvällar, promenader i Schwartzwalds skogar, vinprovning ”sociala kvällar” på puben med lärare och klasskamrater samt heldagsutflykter till Strasbourg, Colmar och Basel.

Flygtransfer kan ordnas från flygplatserna i Zurich, Frankfurt och Stuttgart (ligger alla 2 timmar från Freiburg) eller från flygplatsen i Basel/Mulhouse (en timme från Freiburg).

sommaren kan unga studenter åka på språkresa till Freiburg på vår “Tyska sommarkurs för unga studenter” (10-15 eller 16-18år). På den här kursen kan du välja boende i värdfamilj eller studentboende.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages