Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
Phillippa
 

Studera tyska i München Alternativ 1, Tyskland

Lär dig tyska i München
Lär dig tyska i München

München Alternativ 1
München är en fascinerande stad att lära sig tyska i. Tyska språkkurser i München innebär inte bara ett nytt språk utan ger dig också chansen att lära känna en del av Tyskland som skiljer sig mycket från den i norr. Att studera tyska i München innebär att du lär känna den tyska kulturen samt en vacker historisk stad med en imponerande stadskärna.

Vår skola i München är centralt belägen vilket gör det lätt för skolan att arrangera både kulturella program för studenterna såväl som utflykter runt om i staden. München är en livlig stad fylld av kultur: att gå på konserter, kaféer, ölkaféer eller festivaler är bara några av sysselsättningarna du kan ägna dig åt p134 en språkresa i München.

Tyskakurser i München, Tyskland
Phillippa

 Andra val - München
 Kurser i tyska

  Tyskland
    Augsburg
    Berlin Campus
    Frankfurt
    Hamburg
    Heidelberg
    Köln
    Lindau
    Munster
     München
    Regensburg

  Österrike
    Kitzbuhel
    Wien

  Schweiz
    Zurich


  Tillbaka till Studera tyska
Språkresa i München
Språkresa i München

  Vår skola i München, Tyskland

Studenter från vår skola
Studenter från vår skola
Letar du efter tyska språkskolor i München har du kommit rätt!

Vår skola ligger mitt i city, fyra minuters promenad från Marienplatz, det stora torget i München, och alldeles i närheten av det fantastiska stadshuset. Stadshuset är med sin vackra spännande arkitektur en favorit bland fotografer. Härifrån kan du också enkelt ta tunnelbanan till andra delar av staden.

Vår skola ligger i en vacker 1800-talsbyggnad och har åtta luftiga klassrum, ett kök, fri tillgång till Internet samt en trädgård där du kan koppla av under rasterna.

Att studera tyska i München på vår skola innebär att det finns en rad olika kursalternativ att välja mellan. Du kan välja att läsa vår ”Standardkurs” med 20 tyskalektioner i veckan eller en ”Intensivkurs” med 25 lektioner i veckan. Varje lektion är 45 minuter lång. Vill du kombinera klassrumslektioner med privatlektioner kan du välja den ”Kombinerade kursen”. Då har du 20 tyskalektioner i veckan i klassrum samtidigt som du får 5 eller 10 privatlektioner. Privatlektionerna underlättar för dig att koncentrera dig på det du behöver öva mer på.

Vill ta ett internationellt språkdiplom hittar du även bland våra tyska språkkurser i München detta alternativ.

Avkoppling efter lektionen
Avkoppling efter lektionen

Inte många tyska språkskolor i München kan erbjuda sina studenter praktik efter att språkkursen har avslutats. Vår språkskola kan dock erbjuda studenter som vill stanna kvar i München efter sin kurs att skaffa sig arbetslivserfarenhet på ett lokalt tyskt företag. Kontakta oss för vidare uppgifter.

Du kan välja att bo i delade studentlägenheter, privata studios eller i noggrant utvalda värdfamiljer. Om du vill lära dig så mycket tyska som möjligt rekommenderar vår skola att du bor i värdfamilj. Då kan du öva den tyska du lärt dig i skolan, även på fritiden.

Skolan i München arrangerar ett kulturellt program med minst tre aktiviteter I veckan. Programmet hjälper dig att få användning av dina tyskakunskaper även på fritiden. Följ med och du kommer att få se BMW:s fabrik, slottet i Neuschwanstein och den berömda Oktoberfesten! Rundturer i München, besök på ölkaféer och andra utflykter står också på programmet.

Pluggar du någon av våra tyska språkkurser i München har du även möjligheten att kombinera din kurs med en annan kurs på vår skola i Berlin. Du betalar då för en av kurserna och fördelar tiden mellan skolorna som du själv vill. Genom att dela upp tiden på det här sättet får du en unik chans att se två olika delar av Tyskland och uppleva de olikheter som finns mellan platserna. Vi kan verkligen rekommendera dig att studera tyska i München!

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages